Na Zdrowie

Na Zdrowie
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Firma Na Zdrowie proponuje nową usługę gastronomiczną, polegającą na kompleksowej obsłudze klienta w zakresie dietetyki oraz dostarczania odpowiednio skomponowanej diety w wybrane przez klienta miejsce. Na podstawie wywiadu żywieniowego ustalamy indywidualną dietę (uwzględniając cel jaki chce osiągnąć klient, stan zdrowia, a przede wszystkim preferencje żywieniowe). Na tej podstawie wyszkoleni kucharze przygotowują zestaw dzienny 5 posiłków (standardowo), które są dostarczane codziennie rano we wskazane miejsce.

Indywidualne podejście do klienta oraz jakość przygotowywanych potraw mają znaczący wpływ na sukces jaki odniosła firma. Z usług cateringu dietetycznego korzystają osoby nie mające wiedzy z zakresu dietetyki a także czasu na samodzielne, mozolne przygotowywanie posiłków. Dzięki różnorodności i atrakcyjności naszych potraw zyskaliśmy wielu stałych klientów, którzy pomimo osiągnięcia dzięki diecie wyznaczonego sobie celu, nadal z wygody i przyzwyczajenia korzystają z usług firmy. Opracowując specjalne diety dla osób chorych np. na cukrzycę i nadciśnienie osiągnęliśmy sukces również w leczeniu tych chorób.

Jednostki własne

0

Jednostki franczyzowe

6

Zdjęcie punktu systemu
jedzenie Na Zdrowie
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Franczyzobiorca korzysta z programu komputerowego udostępnionego przez Na Zdrowie, który zapewnia właściwą obsługę klienta oraz dostęp do sprawdzonych i cieszących się uznaniem konsumentów diet i przepisów. Oferujemy korzystanie z praktycznej wiedzy Na Zdrowie dotyczącej zasad zorganizowania i prowadzenia lokalu gastronomicznego. Zapewniamy wszechstronne wsparcie w prowadzeniu lokalu, wieloetapowy system szkoleń, pomoc w wyborze lokalu oraz uzyskaniu niezbędnych do działalności odbiorów, nadzór nad dostarczaniem opakowań do franczyzobiorcy, wsparcie w lokalnych działaniach marketingowych oraz zarządzanie stroną internetową, gwarancję terytorialną (na ustalonym terenie nie powstanie inny lokal Na Zdrowie), korzyści z działań marketingowych prowadzonych przez franczyzodawcę, jednolite wzory materiałów reklamowych. Franczyzobiorca nie musi mieć doświadczenia gastronomicznego.

Przewidywana suma inwestycji

Franczyzobiorca musi dysponować kwotą ok. 30-40 tys. zł.

Podstawowe wymagania sieci

Licencjobiorcą sieci Na Zdrowie może zostać każdy, kto chce prowadzić własną działalność gospodarczą. Nie wymagamy doświadczenia gastronomicznego. Lokal przeznaczony na punkt Na Zdrowie powinien mieć min. 70 m2, nie musi być własnością licencjobiorcy.

Informacje o franczyzodawcy
Na Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Kartuska 228A, 80-125 Gdańsk
(58) 765 12 11
(58) 765 12 11
a.rybak@catering-dietetyczny.pl
www.catering-dietetyczny.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Aleksandra Rybak tel. 602 655 078

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.