Poleć stronę: Da Grasso - wchodzić czy nie oto jest pytanie?
Forum: Da Grasso - wchodzić czy nie oto jest pytanie?
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 2
- 3
- 4
14.01.2012denver666wypowiedzi: 33*.dynamic.chello.pl |
Jak zwykle każdemu inaczej. Jeden jest zadowolony a u mnie na osiedlu Da Grasso zmieniło się na inna pizzernie.
|
14.01.2012zibi1963usawypowiedzi: 19*.hsd1.nj.comcast.net |
A POD JAKA FRANCZYZA? |
15.01.2012denver666wypowiedzi: 33*.dynamic.chello.pl |
Teraz to się nazywa chyba \"mamma mia\".
|
12.03.2012michciuuwypowiedzi: 3*.elomza.pl |
Witam, mam blisko 100 metrowy lokal w mieście 50 tyś, zastanawiam się nad otworzeniem pizzeri sieciowej, w mojej miejscowości nie ma Da grasso i stąd moje pytanie, czy warto próbować biznesu z tą siecią, a mam pewne wątpliwości czytając powyższe posty. Czy ktoś wie jakie tam są teraz warunki, jakie koszty zakupu produktów itd. ten post jest początkowym sądowaniem rynku. Dzięki
|
12.03.2012michciuuwypowiedzi: 3*.elomza.pl |
Witam, mam blisko 100 metrowy lokal w mieście 50 tyś, zastanawiam się nad otworzeniem pizzeri sieciowej, w mojej miejscowości nie ma Da grasso i stąd moje pytanie, czy warto próbować biznesu z tą siecią? Czy ktoś wie jakie tam są teraz warunki, jakie koszty zakupu produktów itd. ten post jest początkowym sądowaniem rynku. Dzięki |
13.03.2012MagdaB.wypowiedź: 1*.dynamic.chello.pl |
Witam mam dla Pana propozycję, wyslałam informację na mail, niestety wrócił do mnie. Proszę o adres mailowy na który mogę się kontaktować. Pozdrawiam |
14.03.2012michciuuwypowiedzi: 3*.elomza.pl |
Witam, mam blisko 100 metrowy lokal w mieście 50 tyś, zastanawiam się nad otworzeniem pizzeri sieciowej, w mojej miejscowości nie ma Da grasso i stąd moje pytanie, czy warto próbować biznesu z tą siecią? Czy ktoś wie jakie tam są teraz warunki, jakie koszty zakupu produktów itd. ten post jest początkowym sądowaniem rynku. Dzięki |
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 2
- 3
- 4
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.