Poleć stronę: Reserved
Forum: Reserved
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
18.02.2004alex*.8.179.146 |
też tak myślę |
04.04.2004Renegat*.internetdsl.tpnet.pl |
Mogą przeinwestować. |
20.05.2004studenciak*.slp.vectranet.pl |
Ciuchy reserved mozna kupic nawet lumpeksie, fakt faktem, ze nie sa to aktualne kolekcje, ale sprzed trzech lat lub wiecej, ale to zawsze reserved. W ten sposob firma ta niszczy sobie reputacje i renome. Podobnie LPP robi z Hendersonem. |
02.06.2004Marek*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
o ile posiadacie informacje o franchisie tej firmy, proszę skontaktujcie się ze mną mgserwis@op.pl
|
25.08.2004abil*.rain.fr |
chcialem dolaczyc moje zdanie na temat reserved
|
03.10.2005karmarobkawypowiedź: 1*.promostars.com |
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych Reserved! Na początek wyjaśnienie. Dostaję mnóstwo maili z zapytaniem i na wszystkie, podkreślam, na wszystkie zawsze odpisuję. Często się zdaża, że z różnych powodów dostaję informację, że e-mail nie dotarł. Częsty błąd polega na tym, że zainteresowani podają zły e-mail do siebie... Faktycznie odpisuję na maile co jakiś czas, bo najczęściej jestem w podróży. Można do mnie dzwonić, jeżeli nie odbieram to znaczy, że jestem na spotkaniu. Wtedy wystarczy zostawić wiadomość z telefonem zwrotnym, na pewno oddzwonię! Pozdrawiam Robert Olczyk |
17.10.2005F@lconwypowiedzi: 9*.51.37.2 |
Dlaczego LPP nie jest zainteresowany otwieraniem sklepow w mniejszych miejscowosciach? Z mojego miasta (okolo 25 000 mieszkancow) wszyscy musza jezdzic do Warszawy (70km). Gdyby mieli Reserved pod nosem, na pewno ubieraliby sie u siebie. Czy LPP w to nie wierzy? |
07.05.2008kermitwypowiedzi: 2*.elsnet.pl |
chodzi mi o ten znany sklep z odzieżą. chcę jakiś otworzyć i tak myślę o reserved, ale nie wiem czy on w ogóle jest we frenchisingu???? |
08.05.2008kermitwypowiedzi: 2*.elsnet.pl |
i czy może ktoś podpowiedzieć jaki najlepiej wybrać sklep z ubraniami ktory jest we frenchisingu? co powiecie o top secret?? na jakie rzeczy nalezy zwracac uwagę wybierając dany sklep - chodzi mi o zapisy umowy... |
05.07.2008natasz2008wypowiedzi: 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Czy reserved dziala na zasadzie franczyzy? |
07.07.2008obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.telbeskid.com.pl |
kiedyś chyba ten temat już się przewinął przez to forum albo gdzieś indziej "obił" mi się o oczy z tego co pamiętam Reserved otwiera samodzielnie swoje salony i tylko w duzych miastach od 150 tys mieszkanców w góre |
31.08.2011blumen31wypowiedzi: 4*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam wszystkich jestem powaznie zainteresowany firma RESERVED wdzieczny bede za wszystkie wypowiedzi w tym temacie tzn;jakie utargi sie robi w tym sklepie,warunki wspołpracy i ogólnie czy warto...??? Pozdrawiam i dziekuje. |
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.