Poleć stronę: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu
Forum: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu
15.09.2003Redakcjawypowiedzi: 249*.profitsystem.pl |
Z myślą o wszystkich piszących prace licencjackie i magisterskie przygotowaliśmy bibliografię najważniejszych pozycji książkowych, którą zamieszczamy dzisiaj w dziale ABC franchisingu.
|
17.09.2003Maker*.bn.com.pl |
Bardzo dobry pomysł. Ale dobrze by było gdybyście zaopatrzyli swoją księgarnię w większą ilość pozycji. Z niektórymi wydawnictwami trzebaby chyba się dogadywać, bo części pozycji już nie drukują, a co za tym idzie nie można ich nigdzie dostać. Co mi po tym, że chcę kupić z 5 pozycji, skoro nigdzie ich nie ma. |
06.11.2003Redakcjawypowiedzi: 249*.profitsystem.pl |
Wszystkie dostępne pozycje są do nabycia w księgarni. Nie jesteśmy cudotwórcami i nie możemy wprowadzić do sprzedaży książek, których nakłady się już wyczerpały. |
07.11.2003Mariusz*.spsa.com.pl |
przypuszczam, że nie powinno to stanowic problemu odszukanie pozycji o nakładzie wyczerpanym w biblotekach. |
15.11.2003Rogalita*.debniki.sdi.tpnet.pl |
A ja własnie zaczynam walkę z praca magisterską na temat franchisingu ( w aspekcie mocno prawnym i ekonomicznym ). Pozdowienia rogala@poczta.onet.pl |
15.11.2003Rogalita*.debniki.sdi.tpnet.pl |
Z przejecia pomyliłem własnego maila : powinno być rogalita@poczta.onet.pl :)) |
17.11.2003Makler*.internetdsl.tpnet.pl |
Owszem, w bibliotekch pozycje są teoretycznie dostępne. Jednak trzeba bardzo długo czekać. Chciałbym je jednak mieć u siebie. Jak narazie na AE w Krakowie czekam w kolejce, podobnie byłoby na Uniwerku w Gdańsku.
|
26.11.2003Gosia*.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl |
Ja też zaczynam pisać pracę, o franchisingu jeden rozdział ale jakby ktoś miał coś ciekawego o związku małych i średnich przedsiębiorstw z franchisingiem, to proszę o jakiś kontakt lub poradę. Pozdrawiam.
|
13.12.2003Tomasz*.lublin.pl |
Bogactwo i dostepność pozycji w tej tzw.ksiegarni franchisingowej jest porażajace.
|
15.12.2003Makler*.internetdsl.tpnet.pl |
To już nie wina księgarni, że w Polsce jest taka znikoma liczba pozycji o franchisingu. Część z nich nie jest już drukowana - w sumie nie dziwie się, po co dodrukowywać książki z roku 1997 skoro, gdzie część z nich jest już nieaktualna. A część teoretyczna jest w nich strasznie podobna, żeby nie powiedzieć identyczna.
|
26.03.2004adam*.internetdsl.tpnet.pl |
pisze prace magisterska na temat franchisingu prosze o pomoc ,materialy
|
26.03.2004niki*.mntcrm01.md.comcast.net |
mamy wiele ale w jezyku angielskim ????? |
22.09.2004coollwypowiedzi: 17*.slp.vectranet.pl |
Witam, nie dlugo bede zaczynal pisac prace licencjacka. Moze jest tu ktos na tym forum, kto by zechcial mi doradzic jakie ksiazki powinienem przeczytac, aby moc napisac dobra prace o franchisingu w Polsce. W moje pracy, chcialbym wlasnie poruszyc temat franchisingu w Polsce, kiedy powstala pierwsza siec w Polsce funkcjonujaca na tych zasadach, jak sie rozwinely inne sieci oraz czy jest sens wchodzenia w sieci franchisingowe. Z gory dziekuje. |
15.11.2004rower23*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam...
|
16.11.2004marowypowiedzi: 2*.96.74.3 |
witam!
|
02.01.2005wojtassss3wypowiedzi: 10*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam!!!
|
02.01.2005Mariuszwypowiedzi: 107*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Czy chodzi ci np. o zasady współpracy, wymagania??????????
|
02.01.2005wojtassss3wypowiedzi: 10*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
czesc chodzi mi raczej o zarzadzanie taka firma ale wszystkie informacje sie przydadza pisalem do MC DONALD's ale odpisali ze nie pomagaja studentom :(. Pozdrawiam moj mail wojtassss3@wp.pl. Mariusz jak mozesz wysli mi te materialy.
|
02.01.2005Mariuszwypowiedzi: 107*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Mam materiały takie jakie wysyłane są potencjalnym biorcom.
|
03.01.2005wojtassss3wypowiedzi: 10*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Mariusz wysli mi to co masz
|
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.