Poleć stronę: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca
Forum: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca
16.03.2007leon24wypowiedzi: 94*.wroclaw.dialog.net.pl |
minibank - ktoś coś już wie ? |
17.03.2007obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.eranet.pl |
www.minibank.pl Oferta dość enigmatyczna |
18.03.2007leon24wypowiedzi: 94*.wroclaw.dialog.net.pl |
stronę www znam, wiem,że działają już jakieś jednostki. Co rozumiesz pod pojęciem enigmatyczna ? |
18.03.2007obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.eranet.pl |
ano to właśnie że na tej stronie za wiele w sumie nie ma Tak na pierwszy rzut oka to wynika z niej że to mają być takie ładniejsze punkty kasowe bo o produktach kredytowych czy też obsłudze kont nie ma nic mowy |
19.03.2007obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.eranet.pl |
zasięgnąłem wiadomości u źródła i ....... Lipa na maxa Tyle mogę powiedzieć.
|
19.03.2007leon24wypowiedzi: 94*.wroclaw.dialog.net.pl |
niezłe dojścia masz obiektywny. No faktycznie nie wygląda to dobrze, ale może początki są zawsze trudne? Coś może więc może wiesz więcej o ing ? |
19.03.2007obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.eranet.pl |
no niestety o ING nie zawiele Chciałem z nimi pogadac ale moje miasto (30 tys mieszkanców) ich nie interesuje - bynajmniej na razie do konca tego roku :-( Wstepnie oferta wydaje sie przystepna i ciekawa, ale jak zwykle diabłe tkwi w szczegółach |
20.03.2007jarolakers78wypowiedzi: 76*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam,
|
20.03.2007jarolakers78wypowiedzi: 76*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
I jeszcze o ING,
|
20.03.2007leon24wypowiedzi: 94*.wroclaw.dialog.net.pl |
Cieszę się, że jest w końcu profesjonalne podejście do rzeczonego tematu przez moich przedmówców a nie pisanie dydymał. Dzięki Panowie o pozdrawiam. |
21.03.2007Danwypowiedzi: 10*.internetdsl.tpnet.pl |
Powiem wam coś i ING. Mam biuro kredytowe w 15 tyś. mieście, oprócz mojego biura są jeszcze 3 inne, oprócz tego w miejscowości jest jeszcze około 10 banków. Cała czołówka (BPH,Polbank,PKO,PEKAO,BISE, oddział Żagla, i około 5 spółdzielczych). Z czego na jednej króciutkiej ulicy znajdują się 4 banki obok siebie, i właśnie na w/w uliczce powstała partnerska placówka ING. Jest przepiękna, 2 punkty obsługi klient, punkt kasowy, kanapy,bankomat, wpłatomat, internet za darmo ,plafony,bardzo duży lokal, słowem pewnie władowane ponad 100 tyś zł.Działa ona już chyba 3 miesiąc.Tak się składa że mieszkam niedaleko niej i kiedy wyskakuje z biura na chwilę załatwić coś w domu zawsze przechodzę obok niej. Zaglądam tam o każdej porze dnia, z reguły od 13 do 17. Od początku powstania banku nie widziałem tam ani jednego klienta.
|
21.03.2007piotrek_111wypowiedzi: 285*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Hehe, problemem jest pewnie to, że jest tam zbyt ładnie i ludzie się wstydzą wejśc:)Mało swojskiej atmosfery, moherowy beret nie pasuje do takiego przepychu:)
|
21.03.2007pasikonik*.internetdsl.tpnet.pl |
Czy chodzi o miasto Grójec?Możesz napisać coś bliżej o swojej agencji kredytowej,zastanawiam się nad otwarciem biura kredytowego w mieście 25 tyś,jest tu tylko punkt żAGLA, ale też jakoś tam nie widać ludzi.Myślałem nad MULTIKą i FINES. |
09.10.2007rafal_swypowiedzi: 19*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
do placowek minibank wchodzi oferta kredytowa. |
09.10.2007koteczek126wypowiedzi: 25*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
jaka? |
09.10.2007rafal_swypowiedzi: 19*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
kredyt gotowkowy od 1 tys do 20 tys
|
10.10.2007koteczek126wypowiedzi: 25*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
przepraszam za moje ignoranctwo, ale nie wiem o jaki mini bank chodzi, czy o te pozostałości po BPH?, (słyszałam że są na sprzedaż dla GE Money) |
10.10.2007rafal_swypowiedzi: 19*.lublin.enterpol.pl |
minibank to nowa siec tworzona przez BZ WBK |
10.10.2007koteczek126wypowiedzi: 25*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
a jak się z nimi bezpośrednio skontaktować?, na ich stronie nic nie odnośnie współpracy, wiem że sie sprzedają przez dom kredytowy QS, ale oni nie mają nic fajnego poza tym do zaproponowania i jeszcze akurat od tego bz wbk podaktek trzeba płacić :/ |
10.10.2007rafal_swypowiedzi: 19*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
www.minibank.pl |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.