Poleć stronę: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes/ Zainwestuję
Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes/ Zainwestuję
05.02.2004Gucio*.internetdsl.tpnet.pl |
To za mało, za tyle to chyba ten fotostop można postawić, a tak coś profesjonalnego to na pewno powyżej 100 tys potrzeba :(
|
05.02.2004rex*.koscierzyna.sdi.tpnet.pl |
otwórz serwis gsm będziesz miał super interes |
05.02.2004saco*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Dziękuję za odpowiedź, Tomku i Maklerze.
|
17.02.2004Życzliwy*.stnet.pl |
saco przyjrzyj się dokładnie firmom na portalu. Może coś znajdziesz, chociaż pewnie juz to zrobiłeś. Pamietaj, że nie na każdym typie interesu się musisz znać i pomimo że sprawdza się u sąsiada nie musi chodzić u ciebie. Może zastanów się co umiesz robić dobrze i to zrób. Nie trzymaj się kurczowo tego lokalu.Jak nie masz na niego pomysłu to go sprzedaj lub wynajmij. |
18.02.2004obiektywny*.8.179.146 |
W Poznaniu proponuję Tele-Hit -a , będziecie mieć stały kontakt i dużo towaru - jak macie oczywiście środki |
18.02.2004tyran*.8.179.146 |
Uważam że warto zainwestować w sklep z ciuchami w jakimś dobrym markecie - aczkolwiek nie jestem pewien czy w sieciówkę czy włąsny biznes |
19.02.2004realny*.8.179.146 |
Masz rację - sprzedaj !! |
24.02.2004RICH*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Mam 100000 PLN i nie mam pojecia w co zainwestowac zeby przynosilo godziwe zyski. Mozecie cos zasugerowac? Czy ktos moze polecic jaka siec franchisingowa z ktora wspolpracuje? Podajcie wysokosc dochodow? |
24.02.2004rafi*.8.179.146 |
Spróbuj z Global Inkasso |
25.02.2004loko*.grajewo.net |
kup lokal, wynajmij go i żyj z czynszu.potem zaciągnij kredyt hipoteczny i kup następny.itd,itd. (pod warunkiem ,że trafisz z lokalizacją)Po 5 latach jesteś już kamienicznikiem.Pewny biznes na lata, który przekażesz dzieciom |
25.02.2004Paweł*.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl |
propozycja tylko dla śląska lub małopolski, napisz skąd jesteś |
25.02.2004odessa*.51.242.146 |
Ja z kolei mam inny problem. Mam market 300m2 w branży dom-warsztat-ogród, który muszę przed sezonem zatowarować. Poszukuję dostawców mogących dać towar na długie terminy płatności lub chętniej w sprzedaż komisową lub przedstawicielstwo. Zachodniopomorskie. |
26.02.2004dolnoślązak*.internetdsl.tpnet.pl |
wielu z nas ma podobny problem:) |
26.02.2004RICH*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Jestem z wielkopolski miasto ma 120 000 mieszkancow |
27.02.2004zaq*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Loko, to wszystko jest fajne, extra itd. ...pod warunkiem ,że znajdziesz najemcę.
|
28.02.2004NIKI*.mntcrm01.md.comcast.net |
zaq w jakim miescie masz ten lokal??? |
28.02.2004zaq*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
NIKI, lokal mam Koszalinie |
01.03.2004NIKI*.mntcrm01.md.comcast.net |
zaq jak sie z toba skontaktowac???? |
02.03.2004RAFAL*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Posiadam na wlasnosc lokal o powierzchni 70 m2 w centrum 50 tys miasta , chcialbym wiedziec co moglibyscie mi doradzic co na dzien dzisejszy moze przyniesc mi chodz minimalne zyski biorac pod uwage wielkosc miasta w ktorym chce dzialas , jestem otwarty na kazda branze oraz na wszelkie sugestie z waszej strony. Z wyrazami szacunku Rafal. Pozrawiam i z gory dziekuje. |
03.03.2004zaq*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
do Nikiego:
|
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.