Poleć stronę: Sieć ABC - plusy i minusy
Adresat
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Sieć ABC - plusy i minusy

03.06.2009
wypowiedź: 1
*.adsl.inetia.pl

Będę wdzięczny za garśc informacji o tym dawcy. Jestem na etapie decyzji o założeniu sklepu, inne sieci już przerobiłem, a o ABC wieści na forum jak na lekarstwo. Ktoś pomoże?

06.06.2009
wypowiedzi: 24
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ja abc przerobiłem na e-mail ci powiem

14.03.2010
wypowiedzi: 2
*.adsl.inetia.pl

Witam,

post może lekko przedawniony ale chętnie usłyszę o współpracy z siecią ABC, warto wejsc we franczyzę? Czy dla nowicjuszy też coś oferują?

28.05.2010
*.mikolow.multimetro.pl

Witam, szukam opini na temat franczyzy sklepu ABC. Prowadzę chwilowo mały sklepik osiedlowy art. przemysłowe (chemia, kosmetyki, prasa, lotek, w przygotowaniu stoisko piekarniczo-cukiernicze). Niestety od pewnego czasu sprzedaż idzie w dół więc rozmyślam o wejsciu w franczyzę spożywki jak np: ABC, Lewiatan itp. Czy ma ktoś doświadczenie w tym kierunku?? Proszę bardzo o opinię Dzięki

19.07.2010
*.29.157.30

I jak? Jaka podjąłeś decyzję odnośnie współpracvy a ABC?

Też myśle o wstapieniu do sieci ale nigdzie ni moge znalesc opinie i szczeglow na temat wspolpracy.

19.07.2010
*.29.157.30

Też chętnie poczytam wasze opinie na temat współpracy z tą siecią.

Ktoś może napisać o jakiś konkretach?

19.07.2010
wypowiedzi: 32
*.adsl.inetia.pl

Nie lepiej poszukać u nich na stronie sklepów blisko i smamemu porozmawiać z właściecielem. Widzę, że sklepów mają naprawdę dużo.

17.08.2010
*.17.nat.umts.dynamic.eranet.pl

Witam, mój ojciec prowadzi sklepy spożywcze od jakiś 15 lat i z tego żyje, szczerze od jakiś 3 lat jest w sieci ABC i sobie chwali ponieważ dają upusty w hurtowniach i inne rabaty więcej info na e-mail

23.08.2010
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Szukam pomysłu na własny biznes. Rozważąm otwarcie sklepu spożywczego. Chętnie poczytałabym wasze opinie na temat abc. Rejon w którym chcę otworzyć sklep posiada do tej pory tylko żabkę w zasięgu ręki, a jest to nowe osiedle które coraz bardzej się rozbudowuje.

23.08.2010
wypowiedzi: 157
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Już kiedyś pisałem na tym forum (w innym temacie), że w promieniu 150 m ode mnie działa kilkanaście  niewielkich sklepów  spożywczych, kilka większych  dwie Żabki, Biedronka  i jeszcze jeden duży market i wszyscy  działają. Zatem takie miejsce jak Twoje  - "Juta" - jest niemal idealne. Patrz dobrze tylko na warunki umowy franczyzowej, byś nie "wykrwawiła" się zanim osiągniesz zyski.

Powodzenia... 

13.01.2012
*.play-internet.pl

Hej!Proszę o poradę w kwestii tego czy podjąć współpracę z siecią ABC czy lepiej odpuścić?

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.