poleć stronę: Pekao SA - czy to dobry pomysł na biznes
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Pekao SA - czy to dobry pomysł na biznes

strona:12
30.12.2007
actt30.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam,

czy ktoś prowadzi partnerska placówkę banku Pekao lub AIG. Jak przebiega współpraca?
Mam zamiar otworzyć w miasteczku ok. 22tys. mieszkańców. Żadnej z nich jeszcze nie ma.
Ile potrzeba na początek?
Proszę o wypowiedzi.

03.01.2008
ackd43.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jeszcze kilka tematów i kilka banków zostało ci by wstawić posta... Pko Bp otwiera takie placówki a Pekao SA nie gdyż jest to za mała mieścina.

03.01.2008
acqy139.neoplus.adsl.tpnet.pl

właśnie się zastanawiam co by tu jeszcze wstawić?
może masz jakiś pomysł?

03.01.2008
acqy139.neoplus.adsl.tpnet.pl

Aha i jeszcze jedno. Z Pekao się odezwali i są zainteresowani otwarciem placówki.

12.02.2008
89.174.61.162

ja prowadzę nową placówkę PEKAO SA po przejściu z BPH. Współpraca z nimi to koszmar!!! wogóle się nami nie interesują

13.11.2008
82-160-13-2.prudnik.net.pl

Witam wszystkich.

Bardzo zależy mi na wszelkich informacjach dotyczących współpracy z tym bankiem. Mam franczyzę innego banku, ale myślę o czymś dodatkowym.

Chciałbym otworzyć agencję w mieście powiatowym ponad 28.000 mieszkańców. Oddział jest w Rynku, a ja myślę o lokalizacji na największym osiedlu - ponad 10.000 ludzi.

Pekao jest zainteresowane tą lokalizacją, twierdzą że przejęli najlepsze cechy \"starego\" dobrego systemu z BPH. Czekam na wizytę przedstawiciela w ciągu kilku najbliższych dni i chciałbym być na nią przygotowany. Dlatego proszę wszystkich znających ten nowy system Pekao o fakty. Może być na maila. Ważne, czy w takiej lokalizacji można zarobić, czy otwierać 1 czy 2 stanowiska i wreszcie jak ze współpracą, systemem i wynagradzaniem?

Z góry dziękuję...

20.11.2008
acpk19.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zamierzam otworzyć m 80-tysięcznym mieście taką placówkę. Proszę o wszystkie możliwe porady i opinie ludzi współpracujących z PKO S.A. Z góry dziękuję!!!

23.11.2008
acdj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

a nie lepiej bph

23.11.2008
acdj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

lepiej otwórz placówkę z bph  marka jest lepsza

23.11.2008
wimax3-64.telbeskid.com.pl

Jurek to skoro to BPH to taka rewelacja, dochodowa itp. to na cholere sprzedajesz swoją, co widać w innym Twoim wpisie. Czy sprzedaje się \"kurę znoszącą złote jaja\" ??

23.11.2008
abso94.neoplus.adsl.tpnet.pl

ja jestem w małej miejscowosci gdzie jest 9 banków to musi byc większ aglomeracja i da się zyc z takiej marki jak jest bph

23.11.2008
acps141.neoplus.adsl.tpnet.pl

Już w ogóle się zastanawiam czy w to wchodzić?Wstępną akceptację mam,punkt się podoba,ale po przeczytaniu w dzisiejszym Dzienniku prognoz co do bankowości"Rynek kredytów hipotecznych stopnieje nawet o połowę" zaczynam się mocno zastanawiać.Co Do BPH to jeszcze sprawę rozpatrzę.

23.11.2008
acps141.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ale przecież PKO SA przejęło BPH!

23.11.2008
acjo61.neoplus.adsl.tpnet.pl

większą część tak, resztki wykupuje ge.

05.01.2009
aeao43.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam
Zastanawiam sie nad nawiązaniem współpracy franczyzowej z Pekao S.A. - czy ktos już z nimi współpracuje ?? Mieszkam w miasteczku ok. 16 tys. Pani z centrali oczywiście wszystko wychwalała ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem.

22.01.2009
77-254-15-175.adsl.inetia.pl

Witam!

Czy jest ktoś z forumowiczów kto prowadzi taką placówkę? Jestem wstępnie zainteresowana ofertą tego banku. Proszę o Państwa opinie i rady. 

Dziękuję!

23.01.2009
94.254.228.124

Jestem również zainteresowany tym tematem, bankowcy z PKO SA dajcie znac czy warto bylo

20.03.2009
apn-77-115-65-251.gprs.plus.pl

Witam wszystkich. Czy któs współpracuje z tym bankiem? Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej poza tym co jest napisane na stronie. A na kontakt z banku czekam już jakiś czas. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

20.03.2009
arj122.internetdsl.tpnet.pl

Ja nie zdecydowałem sie na współpracę z tym bankiem, bo nie o taką placówkę mi chodziło, tzn. jakie pieniądze do zainwestowania taki biznes. Wolałbym coś bardziej profesjonalnego. A na kontakt można czekać długo, bo to przecież PEKAO, to także wpłynęło na moją decyzję, gdyż uważam, że jeżeli na początku jest spsób komunikacji i wyczekiwania na odpowiedź na wszelkie pytania, to po podpisaniu uwmoy można sobie wyobrazić co będzie" radz sobie sam".

20.03.2009
ip-89-174-10-96.ibd.gtsenergis.pl

co tak bardzo Ci sie nie podobało w  PEKAO? jak jest z ofertą produktową? czy jest słaba?

strona:12

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

© PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22