Poleć stronę: Miss Trendy - opinie i uwagi
Forum: Miss Trendy - opinie i uwagi
03.11.2009ksys1982wypowiedzi: 2*.dynamic.gprs.plus.pl |
Witam jestem zainteresowany otwarciem sklepu misstrendy na zasadach franchisingu -- prosił bym o opinie osob które mialy lub miaja stycznośc z ta firma , bede wdzieczny za kazde informacje |
23.03.2010kingapawelwypowiedzi: 3*.chello.pl |
Witamy Jesteśmy zainteresowani franczyzą Miss Trendy. Chcielibyśmy się dowiedzieć jak najwięcej o tej marce, ale w internecie nie ma za duzo informacj. Jeśli ktoś prowadzi ten sklep lub miał inne doświadczenia pozytywne lub też negatywne to prosimy o opinię... Pozdrawiamy |
04.08.2010anulawypowiedzi: 2*.xdsl.centertel.pl |
Jestem zainteresowana franczyzą Miss Trendy. Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tej marce, ale w internecie nie ma za duzo informacj. Jeśli ktoś prowadzi ten sklep lub miał inne doświadczenia pozytywne lub też negatywne to proszę o opinię... Bardzo zależy mi na jak największej liczbie wypowiedzi. |
19.08.2010milkawypowiedzi: 3*.play-internet.pl |
Witam, widze zewsyzscy sie pytaj a nie ma kto odpowiadac. Ja dzownilem do firmy gdzie poinformowaomnie izam wyslac zapytanie mailem co uynilem. Mil dotarl ja na dpowiedz czekm juz 2 tydzien. Jesl cala wspolpraca ma tak wygladac jak odp na jedno pytanie to...ja podzikuje. |
13.11.2010anulawypowiedzi: 2*.xdsl.centertel.pl |
Bardzo proszę o informację od osób posiadających sklep jak współpracuje się z firmą i czy warto w to wejść. |
30.05.2011krymaswypowiedź: 1*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam, czy ktoś z was współpracował lub współpracuje z firmą miss trendy na zasadzie farnczyzy? Jakie macie doświadczenia? |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.