Poleć stronę: Biesiadowo - franczyzobiorcy wystawiają oferty odstąpienia na allegro
Adresat
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Biesiadowo - franczyzobiorcy wystawiają oferty odstąpienia na allegro

20.03.2010
wypowiedzi: 10
*.33.121.44

Całkowicie się zgadzam. Jeśli tylko zechcesz się tego podjąć i zagwarantujesz 100% uczciwość to zapraszam. Niestety ludzie bez nadzoru to problem. Proponuję się pobawić w beaznes a potem dawać dobre rady. Pozdrawiam

20.03.2010
wypowiedzi: 10
*.33.121.44

Całkowicie się zgadzam. Jeśli tylko zechcesz się tego podjąć i zagwarantujesz 100% uczciwość to zapraszam. Przerabiałem już pizzermenów, którzy kradli piwo albo wyrzerali kabanosy z lodówki. Niestety ludzie bez nadzoru to problem. Proponuję się pobawić w beaznes a potem dawać dobre rady. Pozdrawiam

20.03.2010
wypowiedzi: 34
*.uninet.info.pl

Witam. Pizzeria Biesiadowo w Łodzi...w grudniu Była do sprzedania za 90tyś A styczen/luty juz za 30tys...no i super interes...WARTO BRAC W CIEMNO. Ja CZEKAM na Naj... HIT ROZKI PIZZA CRAZY!!! To dopiero Bedzie PADAKA!!!szkoda Tylko Ludzi Ktorzy Pakuja swoja Kase w TAKIE cos...ALE "SZEFIE" mozna Wmówic wszystko LUDZIOM ktorzy NIE MAJA POJECIA o gastronomi...i ŁYKAJA wszystko.Przeciez NIE MAJA POJECIA, A JAK juz Zainwestuja To MUSZA POPROSTU MUSZA .Karawana jedzie DALEJ a JELENI sie Znajdzie zaden problem. Rozki crazy pizza HIT nad HITY napewno wyjdzie to wiecej niz PEWNE..hahaha      nie jestem z konkurencji,nie zazdroszcze,znam sie jak juz cos.

21.03.2010
wypowiedzi: 13
*.acn.waw.pl

Tak ta pizza rożek to dopiero jest wynalazek!!!

Po obejrzeniu filmiku na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=hDv5v8UYe5k

po prostu nie mogę się nadziwić że ktoś proponuję jedzenie z mikrofalówki!!

Przecież w mikrofalówce to co najwyżej można sobie herbatę podgrzać bez utraty na smaku ale żeby gotowy produkt w restauracji??!!

MASAKRA!

21.03.2010
wypowiedzi: 277
*.telbeskid.com.pl

Georg daruj sobię ocenę mego samopoczucia psychicznego bo co o mnie możesz wiedzieć ? Dla mnie bajdużeniem jest to co Ty sam napisałeś, to są dopiero wywody człowieka mającego nierówno pod sufitem, ale nie mnie się tym zajmować od tego są lekarze specjaliści, którzy może ci pomogą

Z wpisu Georga wynika jednak, że przy tak małej ilości lokali składających się na tą sieć właściciel nad tym wogóle nie panuje bo nie wie co jest jeszcze otwarte a co już się zwninęło Pogratulować naprawdę !! Ja gdybym jako właściciel takiej sieci chciał się wypowiadać publicznie lepiej bym się przygotował przynajmniej, żeby nie robić sobie wstydu.

Kolejna rzecz to wspomiane tutaj cudo w postaci piramidek. Że to jest jakiś syf to wiedziałem, ale jak duży uświadomił mi to filmik na youtubie. Pomijam już aspekty finansowe jakie wymaga właściciel "pomysłu" za robienie tego syfu. Jednak wykonanie tego + mikrofalówka rzuca na kolana. Najbardziej jednak zastanawia mnie coś innego na jakich układach w Sanepidzie przeszedl ten lokal Biesiadowa ?? Od kiedy na kuchni wolno używać ręczników(ścierek) i to jeszcze do ściągania gotowego rożka !! Po drugie kto zaakceptował lokal w którym na krześle czy też na ławce stoi mikrofalówka, a obok frytkownica. Gratuluję naprawdę !! Coraz bardziej zaczynam rozumieć skad się bierze to 40 tysięcy złotych za otwarcie tego lokalu

15.05.2010
wypowiedzi: 22
*.mobile.playmobile.pl

Nawiązując do Pizzy w rożku - fantastycznie to działa w firmie [usunięto treść reklamową]

maszyny można zakupić w Polsce info na [usunięto treść reklamową].

oprócz pizzy serwuje się przekąski w rożku i słodkości w rozku bardzo ciekawe rozwiązania .

nie stosuje się mikrofali tylko specjalny rodzaj piekarnika .

Biesiadowo nie przygorowało się na piątkę .... ale nic straconego :) troche dopracowaci będzie fajny produkt .

Zasadniczo kupując maszyny otrzymuje się receptury i menu tak więc...

15.05.2010
wypowiedzi: 129
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

tak więc jak promujesz  "rewelacyjny"biznes to sam go sobie otwórz,a nie działaj "na partyzanta" robiąc  sobie lub komuś  darmową  reklamę za darmo.

16.05.2010
wypowiedzi: 22
*.mobile.playmobile.pl

Bartomada skąd w tobie tyle złości :) i dlaczego ?

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.