poleć stronę: PrintTerminal - czekam na informacje o firmie
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: PrintTerminal - czekam na informacje o firmie

11.03.2010
evdo-78-30-75-212.subscribers.sferia.net

Witam

jakie są wasze opinie na temat tego systemu, może ktoś z was już nimi współpracuje, jestem zainteresowany otwarciem takiego punktu w swoim mieście,

11.03.2010
chello084010081200.chello.pl

Tutaj raczej dużo się nie dowiesz. Musisz bezpośrednio sie skontaktować z osobą która już taki punkt prowadzi. Obowiązuje tajemnica handlowa i zawodowa, więc ciężko Ci będzie na tym forum uzyskać informacje bezpośrednią. Sam jestem zainteresowany tą franczyzą, lub franczyzą s-printer. Na razie prowadzę rozeznanie i korzystam z pomocy urzędu pracy. Nie odpowiem niestety nic więcej, bo nie wiem :) Czekam na maila zwrotnego.

14.03.2010
94.254.184.20

No jak widzisz "hunter" Ta strona Ci nie da odpowiedzi. Jest nic nie warta.

15.03.2010
awb197.neoplus.adsl.tpnet.pl

Nic niewarte to są wypowiedzi podobne do Twoich "pietrobus". nie bierzesz pod uwagę, że akurat nikt z "branży" nie śledzi tego forum? Osobiście mam "zawartych" kilka sympatycznych znajomości poprzez to forum. Jeżeli ktoś chce się skontaktować to zawsze znajdzie sposób.

17.03.2010
109.243.54.163

Jak na razie nie zauważyłem, że by ktos coś konkretnego powiedzial na tym forum o franczyzie. Jedynie narzekania i nic więcej.

17.03.2010
evdo-78-30-76-20.subscribers.sferia.net

troszkę mineło od ostatniego posta, ogólnie w internecie ciężko jest znaleźć jakiekolwiek informacja niż te podawane przez ta firmę, może to dlatego że franczyobiorcy nie mają z nią problemów bo wtedy narzekali by na PT na takich forach jak to, jeśli pojawi się ktoś mający coś wspólnego z tą firmą z góry dzięki za wszelkie informacje

15.06.2010
213-238-122-104.adsl.inetia.pl

Witam, moja znajoma założyła Print terminal i jest to jej główne źródło utrzymania. Przypadkiem trafiłam na tę stronę, ale mogę się wypowiedzieć troszkę w tym temacie. Ponoć osoby zarządzające są bardzo chętne do pomocy i przez pierwsze miesiące pomagały w bieżących sprawach. Teraz jej firma zatrudnia dwie osoby, bo sama nie daje rady projektować. Pewnie gdyby ludzie byli niezadowoleni to dałoby sie znaleźć coś na necioe o tym. pozdrawiam 

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

© PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22