Poleć stronę: Global CFM Rent a Car - jakie są wasze opinie?
Forum: Global CFM Rent a Car - jakie są wasze opinie?
09.06.2011xyz001wypowiedź: 1*.tktelekom.pl |
Jak działa sieć Global CFM Rent a car - słyszałem wiele niepochlebnych opinii... a mianowicie, że ta sieć to jeden wielki przekręt ubezpieczeniowy i etyczny. Po pierwsze ta sieć- to sieć wypożyczalni samochodów- ale te samochody nie mają ubezpieczenia na wypożyczalnie, bo Pani Dyrektor \"żydzi\" na te opłaty. Uwielbiają wiązać ze sobą firmy rodzinne, bo wtedy łatwiej nimi manipulować - Proszę Państwa, to firma nastawiona na zysk w nieetyczny sposób, po jakimś czasie będą Państwa szantażować, kolejnymi umowami, które działają tylko na Państwa niekorzyść. Global CFM nie ubezpiecza samochodów w trybie wypozyczalni, a Partner jest zobowiązany do odpowiedzialności materialnej za te auta, bez względu na ubezpieczenie- to jest przewałka, którą jak najszybciej powinien zobaczyć prokurator. Uprzedam wszystkich chętnych do wstąpienia do tej sieci - jednego z tych Partnerów Global CFM już przerobił tak, że musiał wziąć kredyt na spłatę zobowiązań, bo Global miał w d... nawet rozmowy z firmami ubezpieczeniowymi. Konkretnie olał nowo utworzony punkt. W tej sytuacji wielu Partnerów chce wystąpić z sieci, by uwolnić się od tych ludzi. To jest niepoważna firma. Ludzie!!! zastanówcie się 5 razy nim nawiążecie kontakt z tą firmą, z pewnością opiekunowie regionów zaopiekują się Wami i przekonaja, że to świetny biznes. Mam kumpla który prowadzi oddział tej firmy i tylko dokłada do interesu, a mimo to płaci chora franszyzę do tej bydgoskiej firmy Global Rent a Car |
10.06.2011Twoj_biz_plwypowiedzi: 14*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Nigdy nie miałem do czynienia z tą firmą,wiec moja wiedza na ich temat jest bardzo ograniczona. Powyzej przedstawiasz ich w negatywnym świetle,ale poczekajmy na dalsze wypowiedzi użytkowników. |
26.06.2011A1wypowiedź: 1*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Niestety (poza wycieczkami personalnymi) to wszystko prawda. Franszyzodawca postępuje zdecydowanie nie po partnersku, podsuwając coraz to nowe umowy i aneksy, auta mają niewłaściwe ubezpieczenie, ryzyko przesuwane na partnerów, brak pracy nad rozwojem sieci, brak podstawowych narzędzi (od 2 lat nieaktualna strona www), nie działający system rezerwacji on-line i wiele innych. |
26.01.2012partner2009wypowiedź: 1*.ip.netia.com.pl |
Współpracuję od dłuższego czasu z wypożyczalnią, jestem zadowolony. Wykorzystanie biznesu i możliwości które otwierają się w momencie przystąpienia do sieci to kwestia indywidualnego podejścia. Firma rozwija się i daje perspektywy.
|
27.01.2012zibi1963usawypowiedzi: 19*.hsd1.pa.comcast.net |
,,PARTNER\'\' TO NAJWYRAZNIEJ OSOBA Z KLANU GLOBAL RENT A CAR........ |
13.02.2012oleq300wypowiedź: 1*.INTELINK.pl |
skoro ktos z klanu pozytywnie sie wypowiada, dobrze to swiadczy o wspolpracy |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.