Poleć stronę: Damskie torebki
Forum: Damskie torebki
02.10.2004Rafal*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam,
|
02.10.2004Mariuszwypowiedzi: 107*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Ty sobie chyba koleś żarty robisz!!!
|
02.10.2004Rafal*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Dziekuje za uswiadomienie i rozszerzenie horyzontow. Skad tyle zlosci i nienawisci? Coz, jezeli wszyscy przedsiebiorcy udzielajacy sie na tym forum maja podobne podejscie do ludzi i biznesu (a moze byznesu)to zycze sukcesow. Wiem, ze jest to portal na temat franchisingu ale oprocz pytan w stylu "co sadzicie o firmie x" lub "mam 50 tys., co robic" mozna rozszerzyc jego formule w celu wlasnie nawiazywania nowych kontaktow. Jezeli inni maja jednak podobne podejscie jak kolega to mozna temat uwazac za zamkniety.
|
10.11.2004Aneta*.internetdsl.tpnet.pl |
Do p.Rafała, jestem zainteresowana Pana ofertą, mam już swoje sklepy szukam i ciekawych towarów, czekam na kontakt atena333@wp.pl |
10.11.2004Mariuszwypowiedzi: 107*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Anetko twój sklep musi miec strone www
|
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.