Oskroba

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Zakłady Piekarskie „Oskroba” to firma rodzinna założona w 1931 roku. W chwili obecnej dysponujemy trzema nowoczesnymi zakładami produkcyjnymi, zlokalizowanymi w Celestynowie koło Otwocka.

„Piekarnie Oskroba” to sieć specjalistycznych sklepów piekarniczych, w których pieczywo wypiekane jest na miejscu, na oczach klienta.

W naszych sklepach oferujemy klientom szeroki wybór własnego asortymentu piekarniczego i cukierniczego. Jako nieliczni na rynku prezentujemy klientom pełen proces produkcyjny niektórych produktów np. kajzerki.

Wszystkie wyroby produkowane są z najwyższej jakości składników, z zachowaniem tradycji piekarskich.

Cechą charakterystyczną każdego ze sklepów jest wypiek pieczywa na miejscu, co powoduje, że oferowane produkty pozostają długo świeże oraz mają odpowiednio wysoką jakość.

Każdy ze sklepów wyposażany jest wg indywidualnie przygotowanego projektu oraz wg standardów obowiązujących w całej sieci.

JEDNOSTKI WŁASNE

2

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

150

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Nasza oferta:
  • Sprawdzony system franczyzowy.
  • Umowa na czas nieokreślony.
  • Pomoc w weryfikacji lokalu.
  • Pomoc w zakresie przygotowania lokalu pod wymogi Sanepidu.
  • Projekt sali sprzedażowej zatwierdzonego punktu.
  • Kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania
  • sklepu (piec, regały, ciąg chłodniczy, ciąg mroźniczy).
  • Cykl szkoleń z zakresu znajomości asortymentu, prowadzenia wypieków,
  • sprzedaży oraz ogólnych zasad funkcjonowania punktu.
  • Codzienne dostawy asortymentu.
  • Dostęp do elektronicznego systemu zamówień.
  • Bogata analityka prowadzonej sprzedaży.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

12 tys. zł


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • Posiadanie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia.
  • Posiadanie lokalu wynajmowanego lub własnego o powierzchni min. 40-50 m2.
  • Możliwość podłączenia w lokalu prądu trójfazowego, siły 22 kW.
  • Posiadanie wkładu własnego potrzebnego do wykonania aranżacji i technicznego dostosowania lokalu w wysokości 30-50 tys. zł.
  • Możliwość pokrycia jednorazowej opłaty licencyjnej, jako jedynego kosztu przystąpienia do sieci, w wysokości 12 tys. netto.
  • Posiadanie silnego zaangażowania w rozwój własnej działalności.
 
Chcąc przystąpić do systemu franczyzowego Zakładów Piekarskich "Oskroba" należy wejść na www.oskroba.pl zakładka Franczyza i wypełnić znajdujący się tam formularz zgłoszeniowy.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Zakłady Piekarskie Oskroba Sp. z o.o.

ul. Jankowskiego 1, 05-430 Celestynów

(25) 756 29 00

(25) 756 29 29

biuro@oskroba.pl

www.oskroba.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Paweł Małaszuk

Jarek Stawicki

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Oskroba.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.