New York Pizza Department

NYPD
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Nowy York to jedno z tych miejsc, które zostają w człowieku na zawsze.

W młodości za wszelką cenę chcieliśmy zobaczyć, jak wygląda USA. Stany wydawały nam się baśniową krainą, gdzie spełniają się marzenia, a pieniądze leżą na ulicy. Kilka lat później odwiedziliśmy Nowy York, a lekcja wyniesiona z tej podróży jest krótka: trzeba spełniać marzenia. Tworząc w 2009 roku New York Pizza Department (NYPD) wiedzieliśmy, że nasz Amerykański Sen musi trwać jak najdłużej. Teraz Ty też możesz zrealizować swoje marzenia o własnym lokalu. Chcemy Ci w tym pomóc!

Za cel nadrzędny postawiliśmy sobie przybliżenie smaków Nowego Yorku w kraju nad Wisłą. Wnętrze przypominające zachodni dinner bar, profesjonalna obsługa oraz przepyszne amerykańskie pizze, burgery i makarony to nasz standard. W Nowym Yorku czas to pieniądz, dlatego stworzyliśmy autorski system szybkiej i sprawnej realizacji zamówień. Pilnujemy porządku dostaw, a nasi kierowcy pędzą z pizzą “na sygnale”. Unikatowe nazwy dań, prosto zza Oceanu, dopełniają naszej wizji kulinarnej podróży po Stanach.

Doświadczenie, które z sukcesem zdobyliśmy na krakowskim rynku oraz ugruntowana pozycja wśród lokalnych pizzerii, pozwoliły nam pójść o krok dalej i dzielić się naszymi umiejętnościami z innymi fanami kuchni i kultury USA. Chcielibyśmy zaproponować Ci możliwość przyłączenia się do systemu franczyzowego New York Pizza Department.

Misja naszej franczyzy:

“Dostarczyć gotowe narzędzia jak i wiedzę tak aby pozwolić przedsiębiorcom konkurować na rynku gastronomicznym, poprzez oferowanie wyjątkowych, wysokojakościowych produktów w przystępnej cenie”

NYPD na rynku krakowskim ma bardzo ugruntowaną i stabilną pozycję, ponadto jesteśmy także uznani na tle konkurencji krajowej- otrzymaliśmy wiele prestiżowych wyróżnień np:

  • 15 najlepsza restauracja z dowozem do klienta w całej Polsce według Pizzaportal.pl (2013)
  • 2 najlepsza restauracja z dowozem do klienta w Krakowie według Pizzaportal.pl (2013)
Jednostki własne

1 (ul. Tuchowska 2, 30-618 Kraków)

Jednostki franczyzowe

11

Zdjęcie punktu systemu
Lokal New York Pizza Department
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • profesjonalne szkolenia;
  • “know how”;
  • podręcznik operacyjny;
  • pomoc i wsparcie;
  • otrzymanie wyłączności terytorialnej;
  • brak wymogu znajomości branży;
  • szeroka gama dostawców;
  • wysoka jakość sprzedawanego produktu;
  • niski pułap inwestycyjny;
  • szybkie osiągniecie punktu rentowności.

Każdy franczyzobiorca otrzyma pomoc oraz pełne wsparcie przy otwarciu lokalu jak i podczas prowadzenia własnej restauracji spod szyldu New York Pizza Department.
Dodatkowo zapewniamy pełne, darmowe szkolenie zarówno franczyzobiorcy, jak i wszystkich pracowników.

Współpracujemy z największymi dystrybutorami produktów z sektora HORECA, przez co jakość dostarczanych produktów jest na najwyższym możliwym poziomie, przy zachowaniu bardzo korzystnych cen.

Przewidywana suma inwestycji
  1.  od 35 tys. zł netto - sprzęty
  2.  5 tys. zł netto - opłata za przystąpienie do sieci NYPD
Podstawowe wymagania sieci
  • Lokal o min. 30m2;
  • przyłącze energii elektycznej min. 20kW;
  • wentylacja mechaniczna;
  • min. 2 wejscia do lokalu;
  • min. Wysokość lokalu to 3 metry.
Informacje o franczyzodawcy
Tomasz Jench – NYPD
ul. Tuchowska 2, 30-618 Kraków
+48 531 206 600
franczyza@nypdpizza.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Tomasz Jench - właściciel

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.