Berlin Döner Kebap

Berlin Doner kebap
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Jesteśmy firmą, działającą w branży gastronomicznej od 17 lat. Prowadzimy restauracje, których specjalnością jest kebap. 

W Berlin Döner Kebap wychodzimy poza standardy. Oryginalne produkty, obsługa Klienta, wystrój lokali - to stanowi o naszym rozwoju. Budujemy silną, ogólnopolską markę, na której zyskiwać będą także nasi partnerzy. Berlin Döner Kebap to format należący do kategorii casual restaurant. Nie jesteśmy standardowym fast foodem, ale konceptem opartym na wysokiej jakości produktu oraz szybkiej obsłudze przy zachowaniu kultury jedzenia. Do naszych Gości podchodzimy z pasją, oferując zarówno nowoczesność (jedzenie na wynos, bezprzewodowy internet, płatność kartami, programy rabatowe), jak i kulinarną ekologię (stosowanie w pełni biodegradowalnych talerzy). Wszystko to doprawiamy nieskrępowaną, żywiołową atmosferą lokali.  Nasz koncept pod wieloma względami wyróżnia się od innych obecnych na rynku. Gwarantujemy oryginalny smak, wprost odwołując się do Berlina, drugiej poza Turcją stolicy kebabu. Nasze lokale tętnią życiem, dlatego jedną z zasad jest stałe odświeżanie menu przez wprowadzanie nowych, sezonowych potraw.

Jednostki własne

11 (stan na grudzień 2016)

Jednostki franczyzowe

17 (stan na grudzień 2016)

Zdjęcie punktu systemu
lokal Berlin Doner kebap
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Berlin Döner Kebap zapewnia wszechstronne wsparcie dla swoich franczyzobiorców:

  • Pomaga stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i kosztów obowiązujących w mieście franczyzobiorcy oraz wyników własnych,
  • Ocenia dochodowość potencjalnego oddziału,
  • Pomaga podczas negocjacji z wynajmującym lokal,
  • Przekazujemy wiedzę, jak prawidłowo zarządzać restauracją. W tym celu, po podpisaniu umowy udostępniamy księgę standardów sieci,
  • Przeprowadzimy szereg wstępnych szkoleń dla Franczyzobiorców i ich pracowników. Stale je rozszerzając podczas dalszego czasu współpracy,
  • Utrzymując jednolite standardy działania sieci, Franczyzodawca odpowiada za przygotowanie kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap na skalę ogólnokrajową oraz przygotowuje materiały reklamowe dla całego systemu,
  • Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji lokalu,
  • Przez czas trwania umowy franczyzowej utrzymujemy system systematycznej kontroli i szkoleń przeprowadzanych w lokalach sieci.
Przewidywana suma inwestycji

Minimum 300 tys. zł (w tym 200 tys. zł kapitału własnego).

Podstawowe wymagania sieci
  • minimalny kapitał własny 200 tys. zł,
  • lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2
  • lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.

Natomiast sam Franczyzobiorca powinien:

  • być ambitnym, przedsiębiorczym, dynamicznym,
  • posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
  • być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
  • posiadać zdolności managerskie, zarządzania zespołem,
  • posiadać wysoką kulturę osobistą.
Informacje o franczyzodawcy
Berlin Döner Kebap
ul. Mierzyńska 17-18, 72-006 Mierzyn
570 000 099 preferowanym sposobem wstępnego kontaktu, jest wiadomość mailowa
franczyza@berlindonerkebap.pl
www.berlindonerkebap.com
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Karol Kostyrka - manager ds. rozwoju sieci w Polsce

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.