Gruby Benek

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Gruby Benek to ogólnopolska sieć pizzerii, zrzeszająca 40 niezależnych Partnerów. Szeroka oferta asortymentowa dla Klienta, niepowtarzalna receptura ciasta, doskonałe zaplecze technologiczne oraz pełna standaryzacja wielu obszarów funkcjonowania restauracji to tylko jedne z nielicznych przewag konkurencyjnych jakie posiadają nasi Franczyzobiorcy.

Jako sieć nieustannie badamy rynek i na bieżąco reagujemy na zachodzące zmiany. Posiadamy sprawdzone know-how poparte prawie 20-letnim doświadczeniem, dzięki czemu jesteśmy rzetelnym partnerem do współpracy. Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z własnym biznesem, sprawdź co gwarantujemy naszym Partnerom.

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

40

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Decydując się na współpracę z nami otrzymujesz wsparcie na każdym etapie współpracy. Jako sieć:

  • prowadzimy działania marketingowe o zasięgu ogólnopolskim,
  • generujemy dla Twojego lokalu zamówienia online przez stronę www.grubybenek.pl,
  • zapewniamy pomoc w wyborze lokalizacji oraz negocjujemy warunki umowy najmu,
  • od momentu podpisania umowy zostajesz objęty opieką koordynatora regionalnego,
  • otrzymujesz od nas projekt technologiczny i wizualizacyjny lokalu,
  • wszelkie prace związane z otwarciem restauracji realizujesz zgodnie ze szczegółowo rozpisanym harmonogramem,
  • udostępniamy przez lata wypracowane kontakty handlowe wraz z atrakcyjnymi warunkami zakupu,
  • uczestniczymy w rekrutacji personelu,
  • szkolimy i przekazujemy wszystkie technologie i receptury,
  • przekazujemy procedury operacyjne, standardy działania oraz obsługi Klienta,
  • przygotowujemy spersonalizowany plan kampanii promującej otwarcie Twojego lokalu,
  • otrzymujesz od nas bezpłatnie system sprzedażowy, który usprawni codzienną pracę w Twoim lokalu/

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Opłata licencyjna - 5 tys. zł netto;
  • Opłata franczyzowa - 1,4 tys. zł netto;
  • Przewidywany koszt inwestycji – od 60 tys. zł ( wysokość kwoty uzależniona jest od stanu lokalu, metrażu oraz zakresu prac jakie należy wykonać).

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Franczyzobiorca nie musi mieć doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Nasz zespół doświadczonych ekspertów przekaże wszystkie ważne informacje oraz nauczy „kręcić placki”. To czego oczekujemy to zaangażowania, sumienności, kreatywności, pozytywnego nastawienia oraz posiadania wymaganych środków finansowych. 


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Gruby Benek Sp. z o.o.

ul. H. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

509 000 056

franczyza@grubybenek.pl

www.franczyza.grubybenek.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Katarzyna Włodarczyk-Pięta

tel. 509 000 056

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Gruby Benek.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
WYŚLIJ

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.