Gruby Benek

Gruby Benek
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Pierwsza pizzeria Gruby Benek powstała w 1997 roku, a od roku 2005 rozwijamy ogólnopolską sieć na zasadach franczyzy. Aktualnie mamy ponad 40 lokali usytuowanych na terenie całego kraju.

Tajemnica sukcesu pizzerii Grubego Benka tkwi w wyjątkowym, jedynym takim dostępnym na rynku cieście.

Nasi Franczyzobiorcy otwierają z nami kolejne lokale co jest najlepszym przykładem na to że Gruby Benek to sprawdzony pomysł na biznes. 

Jednostki własne

1

Jednostki franczyzowe

40

Zdjęcie punktu systemu
pizzeria Gruby Benek
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Naszych Franczyzobiorców wspieramy na każdym etapie współpracy. Począwszy od poszukiwania i wyboru lokalu na pizzerie Grubego Benka, poprzez uczestnictwo w negocjacjach warunków najmu. 

Bierzemy na siebie koszty przygotowania projektu technologicznego zaplecza oraz projektu wizualizacyjnego sali konsumpcyjnej.

Zapewniamy dwa rodzaje szkoleń: szkolenie managerskie dla franczyzobiorcy z zakresu prowadzenia biznesu, zarzadzania ludźmi, obsługi systemu sprzedaży oraz szkolenie praktyczne dedykowane dla franczyzobiorcy oraz jego pracowników.

Jesteśmy z każdym franczyzobiorcą podczas otwarcia pizzerii jak również w pierwszych dniach jego funkcjonowania.

Zapewniamy działania marketingowe o zasięgu ogólnopolskim, ale również specjalnie przygotowane działania promujące nowo otwierany lokal.

Zarządzamy strona internetową www.grubybenek.pl oraz prowadzimy fanpage na portalach społecznościowych.

Nasi franczyzobiorcy korzystają ze specjalnie przygotowanego dla sieci programu, uławiającego codzienne zarządzanie pizzerią. 

Przewidywana suma inwestycji
  • Opłata licencyjna - 5 tys. zł netto ( wszyscy, którzy zdecydują się wejść do sieci Gruby Benek do końca września zostaną zwolnieni z opłaty licencyjnej);
  • Opłata franczyzowa - 1 400 zł netto ( płatna od drugiego miesiąca działania lokalu);
  • Przewidywany koszt inwestycji – 60 – 100 tys. zł ( wysokość kwoty uzależniona jest od stanu lokalu, metrażu oraz zakresu prac jakie należy wykonać).
Podstawowe wymagania sieci

Franczyzobiorca nie musi mieć doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Nasz zespół doświadczonych ekspertów przekaże wszystkie ważne informacje oraz nauczy „kręcić placki”. To czego oczekujemy to zaangażowania, sumienności, kreatywności, pozytywnego nastawienia oraz posiadania wymaganych środków finansowych. 

Informacje o franczyzodawcy
Gruby Benek Sp. z o.o.
ul. H. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź
507 000 065
franczyza@grubybenek.pl
www.franczyza.grubybenek.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

tel. 507 000 065

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.