Poleć stronę: Lody Bonano
Adresat *
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca *
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Lody Bonano

Lody Bonano
Informacje o franczyzodawcy
Multi Ice
ul. H. Ordonówny 1, 15-750 Białystok
668 011 727
franczyza@lodybonano.pl
www.lodybonano.pl
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Od 10 lat zajmujemy się sprzedażą lodów amerykańskich, (tzw. twardych świderków). Sprzedaż odbywa się z okienka, a klient ma do wyboru ponad 30 rodzajów lodów. Obecnie działamy na terenie niemal całego kraju.

Proponujemy trzy sposoby współpracy:

  1. We własnym lub wynajętym lokalu o powierzchni 10 - 25m2. Rozwiązanie dla osób nie mających doświadczenia w branży gastronomicznej lub spożywczej. Preferowana lokalizacja: centrum miasta, przy głównej ulicy, przy deptaku, wszędzie tam, gdzie panuje duży ruch pieszych.
  2. W istniejącym już miejscu z wykorzystaniem jak najmniejszej powierzchni lokalu już od 3m2. Wariant dla osób posiadających pizzerię, restaurację, bar, sklep spożywczy itp. chcących poszerzyć swój asortyment o lody świderki. Wymagany lokal z możliwością montażu okienka sprzedażowego.
  3. Wyspa lodowa – Możliwość całorocznej sprzedaży. Wymagana powierzchnia ok. 8m2 w galerii handlowej.
  4. Lody Bonano Holiday - Nowość!! Oferta skierowana do osób chcących otworzyć lodziarnie pod szyldem naszej marki, w nadmorskich kurortach i miejscowościach typowo turystycznych, w których sezon sprzedaży trwa krócej, ale jest zdecydowanie bardziej intensywny.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt!

Jednostki własne
3
Jednostki franczyzowe
140
Zdjęcie punktu systemu
Kolejka do budki z lodami Bonano
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Indywidualny projekt dla celów sanitarnych.
  • Projekt technologii produkcyjnej dostosowany do potrzeb menu, doradztwo w doborze urządzeń gastronomicznych i maszyny do lodów.
  • Know-how: wzory menu, receptury produktów, wzory materiałów reklamowych.
  • Stałe doradztwo w rozwoju biznesu.
  • Rozpoznawalny, zastrzeżony znak Lody Bonano.
  • Niespotykana różnorodność lodów - 30 smaków z jednej maszyny.
  • Szkolenie pracowników w zakresie receptur i sprzedaży.
Przewidywana suma inwestycji

Lokal stacjonarny

  • Nowa maszyna do lodów świderków - 30 tys. zł (w zależności od aktualnych promocji. Możliwość rozłożenia płatności na raty, dzierżawy urządzenia lub wzięcia w leasing);
  • Przystosowanie lokalu i menu – ok. 9-12 tys. zł;
  • Menu i reklamy zewnętrzne ok. 3 - 7 tys. zł;
  • Miesięczna opłata franczyzowa – 600 zł netto (płatne przez 6 miesięcy w sezonie letnim. Pierwsza opłata w miesiącu otwarcia);
  • Nie pobieramy opłaty licencyjnej;
  • Projekty reklam zewnętrznych gratis!!

Wyspa lodowa

  • Nowa maszyna do lodów świderków marki Hard-Ice – od 30 tys. zł (w zależności od aktualnych promocji. Możliwość rozłożenia płatności na raty, dzierżawy urządzenia lub wzięcia w leasing);
  • Stoisko do sprzedaży LodówBonano w galerii handlowej można wykonać we własnym zakresie, na podstawie dostarczanych przez nas projektów lub za pośrednictwem firmy z nami współpracującej – ok. 20 tys. zł;
  • Miesięczna opłata franczyzowa - 400 zł netto przez cały rok. Pierwsza opłata w miesiącu otwarcia;
  • Nie pobieramy opłaty licencyjnej.

Przewidywany okres zwrotu nakładów - od 2 do 5 miesięcy.

Podstawowe wymagania sieci
Lokal stacjonarny w centrum miasta lub galerii handlowej. Nie wymagamy doświadczenia.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.