USŁUGI

z kraju | 24.09.2018

Zarobek na paczkach

Franczyzodawcy Ship Center wprowadzili nowy, partnerski wariant współpracy.

Franczyzodawcy Ship Center wprowadzili nowy, partnerski wariant współpracy.

z kraju | 19.09.2018

Sprzedadzą, skredytują, ubezpieczą

Franczyzobiorca Home Broker nie musi być wierny tylko jednej marce. Franczyzodawca ma dla niego propozycję kolejnych inwestycji.

z kraju | 18.09.2018

Licencja na kebab

Inwestycja w lokal Erbil Doner Kebab może wynieść nawet 300 tys. zł. Jak szybko ma szansę się zwrócić?

z kraju | 17.09.2018

Biznes rodem z politechniki

Franczyzobiorca Misji Robotyki musi posiadać 18 tys. zł, żeby ruszyć z biznesem. Jeśli mu się powiedzie, czeka go kolejna inwestycja.

z kraju | 15.09.2018

Franczyza na miarę

W pizzerię Domino's Pizza trzeba zainwestować minimum 95 tys. euro. Na co franczyzobiorca może w zamian liczyć?

z kraju | 13.09.2018

Biznes na urlopie

Travel Shops otworzyło już w tym roku już 12 nowych biur podróży. Kiedy jest najlepsza pora na to, by zainwestować w turystyczny biznes?

pytanie tygodnia | 13.09.2018

Dobre miejsce na pizzerię

– Widzimy duży potencjał w mniejszych i średnich miastach, gdzie konkurencja jest znacznie słabsza – mówi Tomasz Jench, franczyzodawca New York Pizza Department.

z kraju | 12.09.2018

Angielski na licencji

Franczyza w Early Stage to koncept szyty na miarę dla lektorów języka angielskiego. Wystarczy niewielki kapitał na start, żeby rozpocząć działalność pod tą marką.

z kraju | 08.09.2018

Apetyt na pizzę

Gruby Benek otworzył dwa nowe lokale. Czy na rynku jest jeszcze miejsce na kolejne pizzerie?

pytanie tygodnia | 03.09.2018

Nie tylko lody

O rozwoju sieci Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab opowiada Marcin Olesiak, prezes Sweet Gallery - franczyzodawcy wszystkich trzech marek.

mój franchising | 03.09.2018

Franczyzowe dwa w jednym

Marta Filipczak otworzyła lokal, łączący dwa koncepty franczyzowe: Western Tortilla i Coffeeloffee. Jak się sprawdza taka mieszanka?

z kraju | 28.08.2018

Franczyzowa ekspansja

Sweet Gallery, właściciel trzech konceptów gastronomicznych, chce w ciągu dwóch najbliższych lat zbudować sieć, liczącą tysiąc punktów. Oczywiście za pomocą franczyzy.

z kraju | 28.08.2018

Biznes dobrze policzony

AMAKids proponuje franczyzobiorcom prowadzenie zajęć matematycznych, opartych na oryginalnej metodzie. I obiecuje szybki zwrot z inwestycji.

pytanie tygodnia | 27.08.2018

Hossa potrwa długo

Zawód pośrednika nieruchomości cieszy się coraz większym prestiżem – mówi Jakub Rawski, dyrektor ds. franczyzy Zachód Nieruchomości.

z kraju | 27.08.2018

Franczyza ze smakiem

Pomysłodawcy Sevi Kebab dzielą się z franczyzobiorcami przepisami na tureckie dania i na prowadzenie firmy.

z kraju | 24.08.2018

Licencja bez glutenu

Bistro połączone z piekarnią, na dodatek serwujące bezglutenowe produkty – to pomysł na biznes pod szyldem Zdrowa Micha. Gdzie się może sprawdzić?

mój franchising | 23.08.2018

Złote łuki dla wytrwałych

Waldemar Dziubiński dwa razy próbował dołączyć do sieci McDonald's. Wreszcie mu się udało i od marca jest pierwszym licencjobiorcą tej marki w Radomiu.

z kraju | 20.08.2018

Bąbelki we franczyzie

Stoisko z azjatycką herbatą to wydatek rzędu 35 tys. zł. Podobno może zwrócić się bardzo szybko.

z kraju | 20.08.2018

Plan z dużym rozmachem

Franczyzodawca Xtreme Fitness Gyms ma ambitne plany. W ciągu czterech lat chce otworzyć sto klubów.

2
3
4
5
następna  
ostatnia