mój franchising

doradztwo i księgowość | 12.10.2018

Księgowa wychodzi z cienia

Monika Gąsiorowska zamiast wrócić po urlopie macierzyńskim do pracy na etat otworzyła własną firmę. Uznała, że tak będzie jej łatwiej pogodzić życie rodzinne i zawodowe.

Monika Gąsiorowska zamiast wrócić po urlopie macierzyńskim do pracy na etat otworzyła własną firmę. Uznała, że tak będzie jej łatwiej pogodzić życie rodzinne i zawodowe.

art. spożywcze i przemysłowe | 14.10.2018

Wybierz szyld dla siebie

Z Grupą Muszkieterów możesz wybrać, czy chcesz działać w branży spożywczej, czy dom i ogród. W zależności od podjętej decyzji poprowadzisz supermarket pod szyldem Intermarché lub Bricomarché. / REKLAMA

gastronomia | 03.09.2018

Franczyzowe dwa w jednym

Marta Filipczak otworzyła lokal, łączący dwa koncepty franczyzowe: Western Tortilla i Coffeeloffee. Jak się sprawdza taka mieszanka?

gastronomia | 23.08.2018

Złote łuki dla wytrwałych

Waldemar Dziubiński dwa razy próbował dołączyć do sieci McDonald's. Wreszcie mu się udało i od marca jest pierwszym licencjobiorcą tej marki w Radomiu.

edukacja | 02.08.2018

Nauczyciele zainwestowali w Brainy

Właściciele dwujęzycznej szkoły podstawowej z Częstochowy znaleźli sposób na rozwiązanie problemów dzieci i poszerzenie swojej oferty.

dom i ogród | 28.07.2018

Dwa w jednym

Tomasz Mazurek mimo wieloletniego doświadczenia w branży wyposażenia wnętrz nie zdecydował się na samodzielne otwarcie sklepu. Wybrał franczyzę. Dlaczego?

gastronomia | 27.07.2018

Zarobek na okrągło

Damian Chmielowiec i Filip Bachowski zainwestowali w koncept Lodolandia, bo firma zapewniła im sprawdzoną lokalizację. A także podsunęła pomysł, jak zarabiać przez cały rok.

edukacja | 25.07.2018

Zbuduj swój biznes

Robert Stopa zaiwestował kilkanaście tysięcy w koncept Edukido. Wydane pięniedze szybko mu się zwróciły, dlatego kupił za nie licencję na prowadzenie zajęć w kolejnym regionie.

dom i ogród | 14.07.2018

Firma dla rolnika

Franczyza Grene to dobry biznes dla rolników. Takich jak Marcin Korba, który na początku tego roku zainwestował we własny sklep ze asortymentem rolniczym.

uroda i fitness | 07.07.2018

Specjalista potrafi lepiej

Moją przewagą nad konkurencją jest specjalizacja. Doceniają ją coraz bardziej świadome i wymagające klientki – mówi Martyna Błaszczyk, franczyzobiorczyni DepilConcept ze Szczecina.

gastronomia | 02.07.2018

Biznes dobrze wysmażony

Sylwia i Jakub Poradziszowie weszli w branżę, która była im zupełnie obca. Poszło im tak dobrze, że dziś prowadzą już dwa punkty z belgijskim frytkami.

turystyka i hotele | 23.06.2018

W sieci raźniej

Po 10 latach samodzielnego prowadzenia biura podróży Joanna Klemiato dołączyła do sieci Travelplanet. Dlaczego?

doradztwo i księgowość | 16.06.2018

Specjalista od cięcia

Przemysław Majewski miał dość pracy w korporacji. Rzucił etat i został franczyzobiorcą Expense Reduction Analysts. Czym się teraz zajmuje?

gastronomia | 08.06.2018

Hot dogi na licencji

Jarosław Starzyński sądził, że po złych doświadczeniach z gastronomią nigdy już do tej branży nie wróci. Do zmiany zdania przekonał go koncept New York Hot Dog.

finanse i bankowość | 09.05.2018

Od kasjera do właściciela

Magdalena Różycka trzy lata temu zamieniła etat na własną firmę. Zanim otworzyła własny biznes pod szyldem BZ WBK, przez 11 lat pracowała w banku.

finanse i bankowość | 05.04.2018

Ludzka twarz biznesu

Marcin Szyca od kilkunastu lat jest franczyzobiorcą Eurobanku, a od kilku lat rozwija klinikę neurorehabilitacji. W każdym ze swoich biznesów stara się dostrzec człowieka.

doradztwo i księgowość | 02.04.2018

Awans na swoim

– Dzięki franczyzie przeszłam do wyższej ligi i awansowałam we własnej firmie – mówi Joanna Babiło, franczyzobiorczyni Tax Care z Gryfic.

gastronomia | 26.03.2018

Z franczyzą pod rękę

Dmytro Linnik już kilka dni po otwarciu pierwszej pizzerii pod szyldem New York Pizza Department zaczął myśleć o inwestycji w kolejną. Czy to była dobra decyzja?

2
3
4
5
następna  
ostatnia