Felix Chicken

Felix Chicken
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Nasza firma istnieje na rynku od 2001 roku. Perfekcyjne dopracowanie receptur i technologii produkcji wyśmienitego, soczystego i chrupiącego kurczaka spowodowało, że bezbłędnie trafiliśmy w gusta i preferencje klientów.

Zapewniamy dostęp do naszej wiedzy i doświadczenia w prowadzeniu biznesu, w którym sprawdzony pomysł gwarantuje szybki zwrot inwestycji i pewny zysk.

Jednostki własne

1

Jednostki franczyzowe

11

Zdjęcie punktu systemu
Wnętrze lokalu Felix Chicken, obsługa przy kasie
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Rozwój i działanie pod zastrzeżonym znakiem Felix Chicken,
  • Doradztwo przy wyborze lokalizacji,
  • Pełne szkolenie–przekazanie receptur, technologii-podręcznik operacyjny,
  • Procedury operacyjne–standardy działania i obsługi klienta,
  • Pomoc i wsparcie w kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem nowego lokalu.
Przewidywana suma inwestycji
  • Minimalna kwota inwestycji 45 tys. zł
Podstawowe wymagania sieci
  • franczyzobiorcą może zostać każda osoba, która jest kreatywna, przedsiębiorcza, zaangażowana w prowadzenie własnego biznesu;
  • lokal o pow. 50-60 m2;
  • w centrach handlowych posiadających ”FoodCourt” pow. może być mniejsza 20-25 m2;
  • nie wymagam doświadczenia w gastronomii.
Informacje o franczyzodawcy
Spartakus
Ul. J. Wiśniowieckiego 53, 33-300 Nowy Sącz
+48 798 851 580
info@felixchicken.pl
felixchicken.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Łukasz Pyszczak, tel. 798 851 580

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.