Poleć stronę: Lody Gotti
Adresat *
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca *
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Lody Gotti

logo Lody Gotti
Informacje o franczyzodawcy
F Gotti
ul.Stary Rynek 3, 18-400 Łomża
604 223 713, (86) 217 55 54
(86) 216 37 27
franczyzagotti@gmail.com
www.lodygotti.com
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Przemysław Poleszuk
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Firma Lody Gotti zajmuje się produkcją i sprzedażą lodów włoskich jak i amerykańskich świderków (z automatu). Szeroka gama dostępnych produktów czyni ofertę atrakcyjną dla każdego klienta. Duży wybór lodów i dodatków kreuje bardzo bogate menu. Lody są codziennie starannie przygotowywane, dlatego są świeże. Propozycje lodów są bardzo ciekawe, różnorodne, znajdują się także propozycje przygotowane specjalnie dla dzieci. Klient ma możliwość nie tylko wyboru lodów z menu ale także dokonania własnej kompozycji.

Jednostki własne
10
Jednostki franczyzowe
15
Zdjęcie punktu systemu
Wizualizacja stoiska Lody Gotti
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Korzystanie z marki Gotti – ogólnopolskiej sieci lodziarni serwujących lody z automatu;
  • Dostarczamy menu, szatę graficzną i materiały reklamowe;
  • Pomoc w znalezieniu odpowiedniej lokalizacji;
  • Pomoc w przystosowaniu lokalu;
  • Pomoc w załatwieniu formalności;
  • Sprzedaż lub dzierżawę maszyny do produkcji lodów;
  • Szkolenie w zakresie produkcji lodów;
  • Szkolenie pracowników;
  • Szkolenie z obsługi maszyny;
  • Zaopatrzenie w składniki i komponenty do produkcji lodów;
  • Zapewniamy wsparcie i profesjonalne know how lodowego biznesu.
Przewidywana suma inwestycji
  • 10-25 tyś.zł
Podstawowe wymagania sieci
  • Franczyzobiorca powinien posiadać lokal o powierzchni od 10 do 25m2 lub stoisko w już istniejącym lokalu o powierzchni ok. 3m2, lub możliwość usytuowania wyspy lodowej o wymiarach ok 6 m2;
  • Lokal należy przystosować do produkcji i sprzedaży lodów – ok. 2-4 tys. zł;
  • Franczyzobiorca powinien posiadać maszynę do produkcji lodów;
  • Zakup nowej maszyny 27 720 zł netto;
  • Leasing maszyny do lodów 2 000 zł netto / mies.;
  • Nie pobieramy opłaty wstępnej;
  • Opłata miesięczna w sezonie letnim 500 zł netto.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.