Forum o artykule: Targi franchisingowe w Polsce – pogrzebany pomysł? 1475
Co do siedziby mojej firmy ... czy nie jest sprawą udziałowców i Zarządu gdzie firma ma siedzibę?
Co do dziecka w telefonie ... to rzczywiście niedopatrzenie sekretarki, za to mogę Cię przeprosić bo nic o tym nie wiedziałem.
Co do sensu przeprowadzenia targów to na dzień dzisiejszy zainteresowanych tą formą prezentacji firmy jest 60 wystawców z Polski i Zagranicy, więc chyba mają sens?
Pozdrawiam,
M.Mardula
Rozumiem, że podupadająca Profit system boi się konkurencji ale żeby zniżać się do poziomu oszczerst i pomówień !?!
Pozdrawiam,
Od urodzenia - Michael Mardula
To wyjątkowa bezczelność zabierać głos na Portalu, który próbował Pan nielegalnie skopiować!
A swoją drogą złodziej nigdy nie będzie konkurencją dla okradanego...
Niezwykłą arogancją jest oczerniać kogoś bez poznania przyczyny powstania zbieżności, która została wycofana.
Co do przyczyn ... może Pan zadzwonić bo zna Pan mój nr telefonu a ja Pańskiego nie.
Mimo wszystko pozdrawiam Pana,
M.Mardula
a juz było nudnawo, wszyscy tylko chwalili i chwalili, aż zasnąć możnabyło
PS. Ale rzeczywiście ten watek był odświeżający. Tyle pochwał było na tym portalu, że sam ostatnio sie tym zaraziłem. A wiadomo, prawdziwy Kozak wojnę ma we krwi. Na pohybel spokojowi!
Targi franchisingowe odbywają się w czerwcu. Więcej informacji znajdziesz na stronie franczyza.pl.
pozdr.
Moim zdaniem targi udane, faktem jest że było mało wystawców, ale początki zawsze są trudne. Wiem że sukcesem tej imprezy jest to, że wiele sieci chce się wystawić za rok ... sieć w której pracuję również.
P.S. Tak na przyszłosć nie podam nazwy sieci, czy tego czym się zajmuje, żeby uniknąć określeń i epitetów w stylu "kalpa" (choć nie wiem nadal co to znaczy).
Targi franchisingowe w Polsce – pogrzebany pomysł?
- Firma adidas Poland nie jest zainteresowana wzięciem udziału w targach franczyzowych, ponieważ po 11 latach budowy sieci na rynku polskim wiemy, że targi nie są tu skuteczną metodą poszukiwania wartościowych partnerów franczyzowych – mówi Kazimiera Krawczyk, prezes adidas Poland.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.