mój franchising

mój franchising | 16.01.2020

Inwestycja w wegańskie burgery

Tomasz Ziarkowski postawił na kuchnię wegańską i zainwestował we franczyzę marki Krowarzywa. Jak idzie mu biznes?

Tomasz Ziarkowski postawił na kuchnię wegańską i zainwestował we franczyzę marki Krowarzywa. Jak idzie mu biznes?

artykuł sponsorowany | 01.01.2020

Smacznie i stylowo

Restauracja w szkockim klimacie, z ofertą dobrych alkoholi przyciągnie zarówno ludzi biznesu, grupy towarzyskie, jak i rodziny z dziećmi. I sprawdzi się nie tylko w dużym mieście. / REKLAMA

mój franchising | 27.12.2019

Oczekiwana zmiana barw

To nie róż, to magenta – mówi o nowych barwach swojego biznesu Karolina Kaczmarek, franczyzobiorczyni Eurobanku, która od listopada działa pod marką Banku Millennium.

mój franchising | 10.12.2019

Inwestycja w modę

Justyna Muchacka prowadzi kilka franczyzowych sklepów odzieżowych. Na współpracę z którym franczyzodawcą postawiła?

mój franchising | 18.11.2019

Stawiam na kurczaka

Szymon Myrlak wszedł w zupełnie nieznaną sobie branżę i zainwestował we franczyzę Chilli Mili. Efekt przekroczył jego oczekiwania.

mój franchising | 11.11.2019

Inwestycja wbrew obawom

Mariusz Koper jest absolwentem logistyki i właśnie z tą branżą wiązał swoją przyszłość. Choć początki w prowadzeniu własnej firmy logistyczno-wysyłkowej nie były łatwe, dziś widzi spore szanse na rozwój.

mój franchising | 09.11.2019

Biznes, który cieszy

Wystarczy 30 tys. zł, żeby otworzyć sklep marki Godan. Na ten krok zdecydowali się Magdalena i Sebastian Mirońscy. Czy to była dobra decyzja?

mój franchising | 21.10.2019

Wóz albo przewóz

Gdy Robert Pruchnicki wrócił z emigracji, postanowił zainwestować we franczyzę Stavy. Czy to była dobra decyzja?

mój franchising | 04.10.2019

Pizza się nie przeje

Po długim pobycie w Stanach Zjednoczonych Marcin Sobol postanowił wrócić do kraju i otworzyć własny biznes we franczyzie. Co wybrał?

mój franchising | 13.09.2019

Biznes na paczkach

Sylwia Firek pięć lat temu zdecydowała się na franczyzę Epaka.pl. Biznes rozkręciła nadspodziewanie dobrze.

mój franchising | 30.08.2019

Burgerownia zamiast korporacji

Michał Kuczyński odszedł z korporacji i zajął się gastronomią. Już ponad rok prowadzi burgerownię marki Zdrowa Krowa.

mój franchising | 23.08.2019

Biznes wygrany na loterii

– Nawet w niedużej miejscowości, jaką jest Tomaszów, obserwujemy duże zapotrzebowanie na nasze usługi – mówi Agnieszka Koziarska-Wilkowiecka, franczyzobiorczyni Depil Concept.

mój franchising | 17.08.2019

Praca i rodzina

Natalia Nowakowska zrezygnowała z etatu w banku i otworzyła salon VisionOptyk. Motywacją była rodzina.

mój franchising | 08.08.2019

Alkohol robi wrażenie

Arkadiusz Osowski rzucił pracę w korporacji i otworzył sklep z alkoholem pod szyldem Al.Capone. Czy było warto?

mój franchising | 02.08.2019

Żal byłoby nie skorzystać

– Pracownicy centrali firmy są jednocześnie naszymi franczyzobiorcami. To najlepsza rekomendacja dla naszych franczyz – mówi Marcin Olesiak, właściciel spółki Sweet Gallery.

mój franchising | 27.07.2019

Z miłości do mody

Violetta Czerkawska salon Made in G prowadzi wspólnie z mężem w Toruniu. Ile trzeba zainwestować w otwarcie sklepu odzieżowego marki premium?

mój franchising | 23.07.2019

Górna półka w małym mieście

Na niewielkim, ale zatłoczonym rynku, lokalny przedsiębiorca wypatrzył niszę i przekonał franczyzodawcę do swojego pomysłu. Wygrali obaj.

mój franchising | 19.07.2019

Pizza z silną marką

Osiem lat temu Leszek Murawski zaryzykował, pożyczył pieniądze i otworzył własną pizzerię. Szybko okazało się, że ryzyko się opłaca.

mój franchising | 18.07.2019

Odważny krok

Franczyzobiorcą WGN można zostać, inwestując zaledwie 10 tys. zł. Jakie korzyści są z przystąpienia do sieci?

2
3
4
5
następna  
ostatnia