Forum o artykule: Targi On-line - pierwsi goście! 1475
nie wiemy gdzie kierowac pytania, kto i kiedy będzie odpowiadał, ponieważ odpowiedż jest przez internet więc jest dużo czasu na jej "dopracowanie" i manipulacje.
Wybór sieci też o czymś świadczy - z jednej strony znana marka z ulicy, z drugiej tania. Cóż na franchising.info wejść może każdy i zagłosować też - student, emeryt, gospodyni domowa, dziecko... Panowie nie tędy droga!
Xawier - podobnie jak pozostali (to chyba jakaś choroba ego forum) jesteś fanatycznym wielbicielem "targów" on line i nie tolerujesz uzasadnionej krytyki pod adresem tego pomysłu, a wręcz traktujesz ją osobiście, tak jakbyś był współautorem tego pomysłu...
Kto nie czytał, niech przeczyta - skopiowałem wypowiedź:
osoba kontaktowa z sieci w katalogu (06.11.2002):
Sredni pomysł to zawsze lepiej niż zły. A zły pomysł to klasyczne targi. Jak tylko wpisałem moja sieć do Katalogu, na nastepny dzień napisał do mnie facet z Gdańska próbujacy zorganizować klasyczne targi za moje pieniądze. Oferujac słabe gwarancje, że będzie moze troche biorców chciał złodziejskie wpisowe i jeszcze to, zebym mu płacił za każdą umowę podpisaną dzieki kontaktom z targów. Litości! - tak myslą ci, którzy widzą w rynky franczyzy tylko mozliwość szybkiego nachapania sie. Tymczasem na tym rynku trzeba się wykazać, dać się sieciom poznać, co niestety nie mozna o tym Panu ani o jego firmie powiedzieć
Poniewaz w większości wątków dominuje klakierstwo, a krytyka jest parowana argumentami na poziomie przedszkola, dalsze zgłaszanie uwag traci z mojego punktu widzenia sens, tak jak to forum... (niestety)
Xawier - film Piękny Umysł chyba się okazał dla szanownego Pana zbyt trudny, kulture dyskusji proponuję przećwiczyć na czacie dla nastolatków, może się okazać że ma Pan pewne braki w stosunku do nich; po fachowe argumenty odsyłam do MTP lub do słownika Języka Polskiego czy encyklopedi, hasło "targi".
pozdrawiam
Targi On-line - pierwsi goście!
Skorzystaliśmy z podpowiedzi gości portalu i postanowiliśmy wybierać od razu 2 zwycięskie sieci, tak aby Targi On-line zwiększyły częstotliwość. Da to wszystkim sieciom szansę spotkania z biorcami w krótszym czasie. Jest to też nasza odpowiedź na duże zainteresowanie internetową formą Targów. Dziękujemy również za wszystkie głosy w sprawie Targów On-line na Forum naszego portalu. Czytamy je uważnie i staramy się wychodzić naprzeciw sugestiom.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.