Forum: Czy warto otworzyć McDonald’s w miasteczku do 15 tys. mieszkańców?? - gastronomia 215
a jak nie to skąd wziaść taką sumę na otwarcie
nie rozumiem dlaczego ta firma nie toleruje wspólników
Jedni mają czas na naukę inni na robienie kasy.
To nie jest forum jęz. polskiego.
Zna ktoś może odpowiedź zanim potencjalni inwestorzy staną się biorcami ?
Ja tam jem golonkę, salceson, kiełbasę, pierogi i kopytka, piję piwko i śmieję się z tych wszystkich grubasów którzy jedzą w tych amerykańskich fast foodach, co prawda jestem trochę przy kości (20 kg nadwagi to nie otyłość) ale nie tak jak oni :) Wszystko co Polskie jest najlepsze, niech żyje LPR z Koniogłowym Giertychem i Nasz Andrzej "Blokada" Lepper - a teraz coś z "Miśa" (taki film z Tymem) - "Każdy kilogram obywatela szczególnym dobrem narodu"
Pracowałem tam 2 lata ale nie odpowiem Ci jakies były relacje miedzy dawca a biorcą. Konkretnie sprecyzuj pytanie może uda się odpowiedzieć.W USA przystepując do Mc'a dostajesz pełną listę zaistniałych problemów (zgrzytów) między dawcą a biorcą co ma za zadanie ułatwić decyzję i (lub) ewentualnie czerpać z doświadczeń na tym polu.
Oto co zastałem:
-Wrocław (G. Dominikańska), brak kubków do małej kawy,
-Piotrków Trybunalski, brak frytek,
-Radom, brak możliwości płacenia kartą!!:-)
Pozostawię to bez komentarza:-)
Z tego co się orientuję w żadnym MCD nie można płacić kartą bo taka transakcja trwa dłużej od gotówki. A MCD do błyskawiczna obsługa.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.