Forum: Współpraca ze sklepami 5.10.15 ubranie dziecięce - art. dziecięce 13
Witam.
Czy ktoś współpracuje z Siecią sklepów 5-10-15 ? Jak, w rzeczywistości, układa się taka współpraca ?
Pozdrawiam.
witam
zastanawiam się nad odzieżówką dla dzieci 5-10-15 w powyżej 40 tyś mieście , czy ktoś ma z nimi do czynienia ,bo chciałabym się dowiedzieć na jakiej zasadzie to funkcjonuje ,jak się z nimi rozlicza, jakie z tego można osiągnąć zyski, jakie są koszty . czytałam na kilku ich stronach ale może ktoś z doświadczenia coś może powiedzieć? czy warto ?
Ja prowadzę franczyzę 5.10.15 w mieście 30tyś.
JAK DLUGO WSPÓŁPRACUJESZ Z 5 10 15?JAK WYNIKI?CZY POLECASZ?POZDRAWIAM
Witam, chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa korzysta z aromamarketingu?? Interesuje mnie wprowadzenie zapachu do mojego sklepu, czytalem sporo na ten temat i podobno efekty są bardzo pozytywne ale wczesniej chciałbym dowiedzieć się czegos od was. Zainteresowany jestem współpracą z firmą reima.
Mandaryna, czy możesz coś więcej napisać o współpracy z 5. 10.15.
Ja planuję otwarcie takiego sklepu. Czy polecasz, czy może jednak poszukać czegoś inngeo?
witam. ktoś mógłby podzielić sie infem na temat współpracy z 51015? ja też chętnie dorzuciłbym 3 grosze....
prosiłbym o podzielenie się informacjami na temat współpracy z 5.10.15...
Witam, proszę o wiecej informacji o tym jak współpracuje sie z 5.10.15... bardzo sie zastanawiam, miasto 30 tysiecy ludzi ale duza inwestycja...czy warto? prosze o info. Pozdrawiam Piotr
Witam
Ta firma to oszuści
Mam znajomego ktury rozwiązał z nimi umowę.
Tersa chciałby wyjaśnić sobie kwestje zaniedbań z ich strony ale
Pan O. kierownik do spraw franchizy wciąsz go blokuje.
Jeżeli współpraca była taka sama jak pismo-to jakoś nic mnie już nie dziwi.
ehh, nie wystarczy tylko chcieć...
Dariusz trochę więcej szczegółów.
Mógłbym się rospisywać nad tą firmą
ale kto kolwiek podiisze umowę to ma załozóny kaganiec na wypowiedzi
a jerzeli ktoś zainwestuje kupe kasy i weksel to co ma zrobić .
To cos z cyklu \\\"wiem ale nie powiem\\\" :)
Odradzam po swoich konkretnych doświadczeniach, uważam,że dzisiaj zarabiają głównie na otwarciach , inwestycja duża z długim okresem zwrotu.
witam
Z mojej wiedzy w tej chwili jesto firma ktura diała jak
churtownia tylko z potężną marżą a głównie zarabia
na sprzęcie i wyposażeniu
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.