Forum: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu 1475
hey, ma ktos może jakieś skany raportu o franczyzie w Polsce 2013??
Witam
Piszę pracę jak większość tutaj zgromadzonych na temat franchisingu. Będę wdzięczna za pomoc w zebraniu materiałów, sama też oferuję pomoc w tych kwestiach, które już mam. Dodam że zależy mi na danych liczbowych bądź w miarę aktualnym raporcie o franczyzie.
Mój mail to torchala.katarzyna13@gmail.com
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam. Piszę pracę licencjacką na temat: Franczyza jako forma prowadzenia działalności gospodarczej na przykładzie siecie handlowej "ABC-po sąsiędzku". Mam w związku z tym prośbę, czy ktoś z forumowiczów posiada jakiekolwiek materiały, informacje, umowe odnośnie franczyzy z siecią ABC?? Każde informacje będą dla mnie pomocne. Pisałem już do Eurocashu o udostępnienie mi takich informacji ale bez odzewu. Bardzo prosze o pomoc! Pozdrawiam, Tomek!
Wszystkich klientów stacji benzynowych zachęcam do wypełnienia krótkiej ankiety, która potrzebna jest do celów naukowych w pracy licencjackiej "Franczyza w rozwoju przedsiębiorstw na podstawie PKN Orlen".
-->> http://www.ankietka.pl/ankieta/142870/ankieta-na-temat-stacji-paliw-w-polsce.html
Dziękuję serdecznie !
wdzięczna.
hej, również piszę pracę licencjacką na temat franczyzy i potrzebne mi są dane do rozdziału badawczego. proszę więc uprzejmie o wszelkie materiały i dane dotyczące franczyzy najlepiej na lata 2003-2013. z góry dzięki! magdalenak_@op.pl
Witam,
chciałabym prosić osoby, które zamierzają w przyszłości otworzyć własny biznes o wypełnienie krótkiej ankiety
http://www.interankiety.pl/interankieta/6e03462dd35841377fc073d1cd712d2f.xml
Jak sie nie mylę pomoc w doborze literaturze oferuje Edutalent edutalent.pl inna sprawa że promotor też w tym powinien pomóc, przynajmniej mój na studiach parę pozycji podał.
Witam, chciałbym poprosic franczyzobiorców o wypełnienie tej ankiety http://www.ankietka.pl/ankieta/150246/franchising-jako-koncepcja-na-wlasny-biznes.html zostanie ona wykorzystana tylko wcelach badawczych, a mianowicie posłuży do pracy licencjackiej Franchising jako koncepcja na własny biznes
Jeżeli ktoś jest w posiadaniu jakichkolwiek danych statystycznych odnośnie franczyzy w Polsce w roku 2013 , byłbym wdzięczny za pomoc. Pomoże mi to w napisaniu pracy licencjackiej (temat pracy: Franczyza w bankowości). Jakiekolwiek informacje prosiłbym o przesłanie na adres: mateusz.chlopek@gmail.com. Z góry dzięki za pomoc
Witam,
Poszukuje firmy z funkcjonującym systemem franczyzowym, na którym (i dawcy i biorcach) mógłbym przeprowadzić badanie do pracy magisterskiej. Maile do firmy z "katalogu franczyz" nie pomogły (tylko jedna firma zainteresowana współpracą w zbyt późnym terminem).
Znacie jakieś chętne do współpracy firmy?
Z góry dziękuje za pomoc!
Bardzo proszę o pomoc w badaniach poprzez wypełnienie ankiety
http://www.ankietka.pl/ankieta/158710/ankieta-dla-przyszlych-franczyzobiorcow-z-branzy-gastronomia-na-rynku-polskim.html
Witam
Mam pytanie- gdzie i w jaki sposób mogę nabyć raporty o Franchisingu w Polsce w ostatnich latach (2009-2014)? Bo wiem ze co roku takowe wychodzą i chciałbym się zorientować o cenę takowego zestawu. Pisze prace mgr na temat trendow, szans i zagrozen w franchisingu gastronomii.
Pozdrawiam
Witam,mam do oddania książki na temat franchisingu.Pisząc pracę licencjacką bardzo mi się przydały. Może ktoś będzie potrzebował je przy swojej pracy?
witam
pizsze prace magisterska na temat franchisingu . poszukuje materiałów (głównie w miare aktualne ksiązki dane statystyczne raporty) na temat franchisingu w Polsce. sama tez juz posiadam materiały do udostępnienia,
Witam serdecznie,
piszę pracę magisterską o karierach zawodowych we franczyzie i poszukuję franczyzobiorców z Białegostoku w celu przeprowadzenia krótkiego (max. 30 min), anonimowego wywiadu.
Jakby ktoś z Państwa był chętny pomóc, bardzo proszę o kontakt: oleslavva@gmail.com
Mam dwa zdania i prosiłbym o postawienie przy jednym i przy drugim Prawdy lub Fałszu.
1. W przypadku licencji i franczyzy dawca uzyskuje bierny dochód.
2. Franczyzodawca ponosi obowiązek promocji i reklamy, ale korzysta z dodatkowego kanału dystrybucji.
Witam wszytkich ;) Piszę pracę licencjacką na temat : Franczyza jako forma prowadzenia działalności gospodarczej- korzyści i ograniczenia .W pracy planuję oprzeć się na przykładzie sklepu Stokrotka. Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek materiały, raporty i tytuły aktualnych książek (od 2010 roku) i przesłanie na mojego maila : golawska.a@gmail.com . Z góry dziekuję za każdą pomoc ;)
U nas był popłoch jak promotor posprawdzał pracę magisterskie Genuino. Tutaj http://www.genuino.pl/ można sobie o nim poczytać. Normalnie był kosmos. Okazało się, że połowa to plagiat. U nie akurat było wszystko ok. Uważajcie więc co i jak piszecie, bo mogą was spotkać przykre niespodzianki.
Witam. Piszę aktualnie pracę magisterską na temat Franczyzy w gastronomii. Będę wdzięczna za każdy materiały ( książki w wersji pdf, linki do raportów, broszury).
Pozdrawiam :)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.