Forum: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu 1475
witam,
czy ktoś może pisał o franczyzie w branży odzieżowej?
Pozdrawiam :)
betty2@poczta.fm
Witam,
właśnie zaczynam pisać pracę licencjacką o franchisingu, trochę materiałów już zebrałam, ale muszę przyznać że jest tego dość mało. Dlatego jeżeli ktoś byłby zainteresowany wymianą materiałów lub udostępnieniem jakichkolwiek materiałów, to będę bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt han19@o2.pl
Pozdrawiam serdecznie
Może nie będę oryginalna, ale ja również zaczynam "przygodę" z pracą licencjacką na temat franchisingu w przedsiębiorstwach.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany jakąkolwiek współpracą...
Podzieleniem się materiałami...
Spostrzeżeniami...
proszę o kontakt:
mail: printemps_lol@yahoo.pl
gadu: 4029741
Witam wszystkich !
Zdecydowałem pisać się pracę magisterską na temat franczyzy a konkretniej franczyzy na rynku stacji paliw w Polsce wraz z analizą rynku stacji paliw.
Poszukuję ciekawych materiałów na temat franczyzy a przede wszystkim na temat rynku paliw płynnych w Polsce i rozwoju franczyzy na tym rynku na przestrzeni ostatnich lat.
Poszukuję szczególnie książkę pt. "Stacja Paliw"
Chętnie wymienię się "doświadczeniem", materiałami i nawiążę kontakt z osobami związanymi z franczyzą na rynku stacji paliw w Polsce.
Pozdrawiam,
TOMEK bighead@interia.pl
Witam!!!
zaczynam pisac prace magisterska na temat franczyzny. mam w sumie pomysl na temat ale prosze o jakąś pomoc!!! dzieki z góry sunlight21@o2.pl
witam,
ja równiez zabieram sie do pisania pracy licencjackiej na temat franchisingu.Proszę o sugestie, informację, materiały i wszelką inną pomoc. Z góry wielkie dzieki.
Pozdrawiam,Iza
Witam,
Czy mógłbymi ktoś polecić dobre źródła pomocne w napisaniu pracy magisterskiej na temat umowy franczyzy wg prawa polskiego?
Czy są jakieś poza ustawowe wydawnictwa pomocne w opracowaniu tematu?
Dzieki i pozdrawiam
Witam,
w spraiwe pomocy w pisaniu pracy zapraszam na www.bierzprace.pl
Pozdrawiam,
A ja własnie kończę moje zmagania z pracą magisterką nt. Franchisingu :)
Mialam ogromne problemy ze znalezieniem materiałów, jednakże jakos udało mi sie znalesc kilka ksiązek (kawałki lub w calosci) ,wiele stron i artykulów internetowych ,z ktorych ostatecznie udalo mi sie stworzyc niezłą pracę ;)
Posiadam katalog wszytskich tych stron , czesci ksiązek (lub calosci) w formacie PDF ( niektore przerobione bezpośrednio po Worda),artykuły z ciekawymi bibliografiami (word i pdf) oraz dwie prace dyplomowe ( równiez w Word i PDF) . W sumie ksiązek i artykułów mam około 20 , do tego stron,broszur i artykulów internetowych kolejne 20 jak nie wiecej ;) Także jeśli komuś nie chce się szukać i zamierza pójśc na skróty - zapraszam do mnie na maila, a jestem pewna,ze jakos się dogadamy ;)
Materiały dostępne od lutego.. po obronie pracy ;)
Pozdrawiam !
witam
zbieram sie do napisania pracy licencjackiej o franczyzie
jezeli ktos ma ciekawe materialy i moglby sie nimi podzielic prosze o maila na ferry87@o2.pl
pozdrawiam
Witam,
ja również zaczynam pisać pracę na temat działalności franchisingowej na przykładzie PKN Orlen. Jeśli mogę prosić o jakieś materiały będę bardzo wdzięczna. Szczególnie na temat rozwoju franczyzy w Polsce, bo promotor o zamieszczenie tego w pracy. Poza tym chciałabym porównać pod wzgledem fiannsowym stacje fraczyzową i prywatną. Jeśli ktoś ma jakieś informacje prosze o maila. mgwolowiec@gmail.com
Bedę wielce zobowiązana.
Pozdrawiam
Witam wszystkich:)
zaczełam właśnie zmagania z pracą magisterską o franchisingu, wiem że nie będę oryginałna ale proszę o pomoc i ewentualne materiały, czy tym podobne.
Będę bardzo wdzięczna:))
mail: sledzik85@wp.pl
Ja tez poprosze o materialy :)
Pisze prace licencjacka o franchisingu na przykladzie siedzi szkol jezykowych we Wroclawiu. Moze ktos ma podobnie skonstruowany temat? Jakies wskazowki chetnie mi sie przydadza :)
Moj email: magda.mandys@wp.pl lub gg 4773653
Pozdrawiam,
M.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.