Forum: Dyskont spożywczy... ale jaki? 1475
Witam,
mam wolnej ok 200m2 powierzchni w pełni przystosowanej do otwarcia sklepu. Jest mały problem, sklepów spożywczych jest juś tutaj kilka. Są to oczywiście małe sklepy, bo i miejscowość ma tylko 4 tysiące. Duża jest za to gmina i do najbliższego miasta jest 30km. Pomyślałem sobie, że dobrym pomysłem będzie otwarcie dyskontu spożywczego, takiej pół-hurtowni. Coś w stylu Biedronki, itp. Tutaj w tej miejscowości można już tylko powalczyć cenami. Co o tym myślicie? Moje pytaie, czy znacie jakieś sieci dyskontowe, które działają we franczyzie, a może się tutaj nie ogłaszają? Lub może jakiś inny pomysł macie? Każda rada mile widziana
Pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.