Forum: Franczyza eurobanku - finanse i bankowość 106
Słyszałem (chyba nawet pisano o tym w FI) że Eurobank zakłada placówki partnerskie. Może macie trochę więcej informacji na ten temat chętnie posłucham. Ile trzeba zaiwestować
Pozdrawiam
mKioski oraz eurobank sa zlokalizowane glownie w marketach, zajmuja mniej powierzchni niz jakis lokal na miescie czy oplaty za czynsz sa mniejsze?
taki market to moze byc zarowno w durzy miescie orazw malym.
moze wiecie jakie sa koszta wynajmu powierzchni w markecie typu Polo market w mniejszych miastach?
pozdrwaim
Jednak nie zaczynaj od tego. Zwróć uwagę to to ilu ludzi odwiedza taki market dziennie. Jeżeli uda się rozkręcić biznes to kosztom podołasz, a jeżeli nie wyjdzie to nawet najtańsze koszty wynajmu nie pomogą.
Ponadto co jeszcze przemawia za eurobankiem jaką marką Moim zdaniem bardzo mocny marketing. Nie ma chyba osoby która by nie znała tego banku, bowiem ich reklamy są wszechobecne A wiadomo że polacy lubią wszystko co markowe
Zatem jeśli o mnie idzie to można by powiedzieć że jestem na tak na 75 % Reszta to kalkulacja kosztów w odniesieniu do mojego środowiska w jakim funkcjonuje
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.