Forum: Agencja PKO 1475
sev@poczta.onet.pl
pozdrawiam
Szanowni Forumowicze!
W najnowszym numerze Franchising Info tematem numeru jest inwestycja w oddziały bankowe i punkty kasowe. Zachęcamy do lektury!
Zamów nowy numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/
"Bankowy biznes dla każdego"
Własny, prestiżowy biznes, o którym można opowiedzieć całej rodzinie. W dodatku opłacalny. Własny oddział znanego banku. Nie dość, że to możliwe, to jeszcze można wybrzydzać i przebierać w ofertach. Od roku banki zaczęły ścigać się w pozyskiwaniu partnerów do prowadzenia agencji. W artykule opisane są m.in. następujące sieci: MultiBank, Dominet Bank, BPH, Eurobank.
"Rachunki do wyrównania"
Punkty kasowe z Białegostoku opanowały cały kraj. Coraz więcej osób płaci w kasach rachunki za gaz, czynsz czy światło. Jakie są perspektywy rozwoju sieci punktów kasowych? W artykule opisane są m.in. następujące sieci: Agencja Finansowa Grosik, Punkt Finansowy Mieszko, Polska Agencja Finansowa i Multikasa.
Proszę o wypowiedzi osoby które w minimalnym stopniu chociaż się z tym spotkały i mają chociaż minimalną wiedzę!
Dzękuję
Przeczytałem, że już prowadzisz trzy agencje, czy mozesz coś więcej na ten temat napisać, jakie są koszty, jak długo trwają procedury, czy wymagają wyłączności..., pozdrawiam Radziol
będą zmiany u nas wiesz już?
pozdrawiam
pozdrawiam
Chciałam też otworzyć coś takiego w Kłobucku czy możecie mi powiedziec od czego mam zaczać.Bardzo dziekuje aniag6@wp.pl
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.