Forum: Gruzińskie Chaczapuri - co sądzicie o ich restauracjach? - gastronomia 215
Bylam tylko w knajpce we wroclawiu, ale zawsze bardzo mi smakowalo, Restauracja na necie ma duzo negatywow, ale za takie pieniadze nie mozna wymagac w 100% oryginalnych gruzinskich przysmakow, juz nie przesadzajamy. Natomiast namiastka gruzji wg mnie jest zawarta w kazdej potrafie + dodali do tego dzisiejsza nowoczesnosc typu frytki czy talarki bodajrze. Polecam pierogi chinkali, nie jadlam nigdzie indziej wiec nie mam porownania ale te smakowaly super, w srodku byl rosolek a ciasto grube czyli takie jak lubie:))))
Mi samkowało, sam byłem w kilku restauracjach w Krakowie. Tanio, dobrze. Nie jest to może jedzenie wyśmienite, ale tez nie rządajmy luksusów za taką cenę, nie będzie to też oryginalne gruzińskie jedzenie, nie w cenie 10 zł. Zawsze jak tam byłem, ludzi było mnóstwo, ciężko było znaleźć miejsce.
Nie wiem ja tam nie lubię takich cudów. We Wrocławiu już od dłuższczego czasu chodzę głównie do kilku ulubionych miejsc, gdzie dość często ostatnio bywam na Placu Solnym w restauracji P2.
Żonie się tam podoba, a mi bardzo jedzenie smakuje więc dwie najważniejsze rzeczy są zaakceptowane. Co do atmosfery i cen jak na standardy wrocławskie bardzo przyzwoicie.
Jeśli chodzi o temat restauracji we Wrocławiu to polecam spróbować kuchni amerykańskiej , włoskiej i gruzińskiej . Wrocław ma bardzo dużo tematycznych knajp dlatego polecam spróbować potraw w każdej z nich.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.