Forum o artykule: Referendum Unijne, 7- 8 czerwca 2003 1475
Unia TAK,
izolacja NIE!
ale marek sobie znalazł grupę do dyskusji nt.unii :)). Czyżby coś ci kapło z SLD, które wydało na propagandę 2 mln zł?
Bądźy świadomi tego co robimy !! Bez zbędnej "reklamy" a jeżeli juz chcemy rozpocząc dyskusję to na odpowiedniej grupie !
witam Cie kolego, życzę Tobie i tym co z Tobą aby się przekonali że będzie lepiej.Może i mi coś kapnie.SLD jest hojna.
Na saksy jeździlem po europie już przed 80 rokiem/ nazywało się to praktyki studenckie/- oczywiście dla kadry akademickiej, jestem wapniakiem.Zwiedzilem wraz z rodziną sporo, kształcę dzieci "nawet prywatnie" . Przekonałem się, że już dawno nic za darmo!! Tylko w kraju polacy są czy też jesteśmy altruistami. Dyskusja by była długa i nie na te forum. Zapamiętaj, nim otrzymasz coś z UE -ile musisz wydać, czy ktoś Ci dał coś w życiu za darmo?, Spójrz na publikacje naukowe na grupie banki czy też ekonomia -nie warto ,żebym się powtarzał. Demokracja to jest większość bez oszukaństwa, dwudniowych wyborach itd.Pisząc, to już nawet obliczyli, że jest ponad 50 % głosujących ! Uszanuję to . Tylko nie wszystkie kraje zach.przyjeły traktat. Czy my też nie mogliśmy iść ich śladem.Co z ukrytm akcesem ?!Aha, nie jestem z LPR !
podr.adwersarza
Przystepując do wyściugu po lepsze jutro, chciałbym biegać w takim samych butach jak reszta uczestników wyścigu (chodzi mi o kraje UE), chciałbym przygotowywać się w takich samych warunkach jak reszta i startować z tego samego miejsca ... a to które zajmę miejsce będzie zależało tylko od tego jak to wszystko wykorzystam!!!
No cóż nie porównujmy się do Norwegii i Szwajcarii, które nie przystąpiły do UE - bo to nie ma sensu i kompromituje mojego adwersarza:)
LPR=PRL.
Uciekliśmy znowu Rosji. A z Krzyżakami znowu sobie poradzimy.
Koniec upokorzeń na granicach.
Ateista kwasniewski dziękuje Papieżowi. Betonowy komunista Miller odwołuje się do mądrości Narodu, który zabrał mu władzę absolutnę zmuszając do demokratycznych Wyborów. Cuda, ludzie, cuda. Cieszę się, że Nowak-Jeziorański tego dożył.
Referendum Unijne, 7- 8 czerwca 2003
Wejście Polski do Unii Europejskiej będzie istotnym bodźcem dla wielu europejskich firm franchisingowych, aby rozpocząć działalność w naszym kraju. Sztandarowym tego przykładem jest Hiszpania. Prawdziwy rozwój franchisingu w tym kraju nastąpił niedługo po wejściu do Unii Europejskiej. Liczba firm franchisingowych na rynku wzrosła wówczas trzykrotnie. Polska może być kolejnym państwem, w którym znaczący rozwój franczyzy nastąpi po wejściu do UE. Wszystkie osoby, które wiążą swoją przyszłość z franchisingiem, powinny ją kojarzyć również z Unią Europejską. Rozwój tej dziedziny gospodarki tkwi bowiem w przyszłym członkostwie naszego kraju we Wspólnocie Europejskiej. Jeśli Polacy zlekceważą referendum lub zagłosują przeciw Unii, to, co udało się osiągnąć Hiszpanom w ciągu dwóch lat, Polsce może zająć kilkanaście albo nie udać się nigdy. Dlatego, naszym zdaniem, warto wziąć udział w weekendowym referendum i oddać głos popierający nasze członkostwo w Unii Europejskiej. RedakcjaPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.