Forum: Franczyza banku BPH - finanse i bankowość 106
od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad własną firmą pracowałam trochę w bankowosci na róznych stanowiskach chce otworzyć własną placówkę i chciałąm zapytać co myślicie na temat banku bph
Dziekuje za odpowiedź
Witam. Mam zapytanie do Partnerów Banku BPH, jak przebiega z nimi współpraca oczywiście ze względu na tajemnicę nie chcę znać szczegułów ,ale czy da się z tego wyżyć, i jak traktują partnera jak śmiecia ,czy faktycznie partnera.Od 10 lat prowadzę agencję PKO BP S.A,w mieście ponad 45, tys,pomorskie, bywało różnie raz dokładałam raz zarabiałam a teraz kiedky agencja prosperuje znakomicie dostałam wypowiedzenie z zachowaniem 3 m.wypowiedzenia, z paragrafu który mówi żę każda ze stron umowy może ją wypowiedzieć bez podania przyczyny.Amen.Rozważam różne opcje min.nawiązanie współpracy z innym bankiem (Alior i BS odpadają bo są obok a BZWBK ma wyłączność terytorialną).Zmienić interes ,prowadzę równierz ubezpieczenia więc może dołączyć biuro tłumaczeń,jakieś ksero, odzyskiwanie podatku z zagranicy punkt przyjmowania przesyłęk czy jakieś inne opcje. Choć szczerze mówiąc w chwili obecnej jestem nastawiona wzorem paru milionów polaków wyjechać do jakiegoś normalnrgo kraju i zacząć wszystko od nowa, możliwości mam,niestety jest to jak narazie najbardziej kusząca wizja mojej przyszłości,zero stresów tylko zapłata za uczciwie wykonaną pracę.
Witaj!!! Ja też pracowałam w Agencji PKO,bardzo żle wspominam tę współpracę.A może zainteresujesz się MONETIĄ.Ja od sierpnia 2013 roku prowadzę taką agencję.Polecam!!!
Witam ponownie . Chyba jednak zostanę przy bankach najwyżej za 10 lat przed emeryturą znowu będę szukać nowego .Monetia jest u nas na sąsiedniej ulicy. Wysłałam zgłoszenie do paru banków i zobaczę co zaoferują. Podoba mi się Pekao S.A.
Mam informację która może zainteresować parę osób, otóż dowiedziałam się wczoraj przypadkiem że, Poczta Polska otwiera również agencje w miastach, jako dodatkowa działalność w jakimś punkcie może być bardzo ciekawą formą uzyskania dodatkowego zarobku. Jak będę miała chwilę czasu to wybiorę się na główną celem uzyskania jakiś informacji.
Jest może na forum ktoś kto ma przynajmniej kilkuletnie doświadczenie w takiej działalności - franczyza bankowa?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.