Forum: Global CFM Rent a Car - jakie są wasze opinie? - turystyka i hotele 33
Przestrzegam! Omijać szerokim łukiem!
Pierwsze problemy to rzekome wgniecenie na Seacie. Oddawałem samochód ok godziny 7 rano, przed otwarciem biura na Okęciu. Wszystko załatwiane jest drogą mailową ale będąc w Polsce nie mam dostępu do swojej poczty, wiec około 1,5 godziny później zadzwoniłem do biura i zapytałem czy z autem wszystko ok, Pan potwierdził że tak i że właśnie zamyka mój wynajem. 4 tygodnie później otrzymałem maila ze potrącono mi z karty 260zł za naprawę wgniecenia widocznego na zdjęciu (tego.pl/seat.jpg) Upominałem się o zdjęcia które faktycznie dokumentują uszkodzenie, bo na otrzymanym przeze mnie nie widać nic, ale sprawę zamknięto, a ja byłem w plecy 260zł. W między czasie potrącono mi 1400zł za uszkodzenia z poprzedniego wynajmu. Początkiem grudnia dostałem Kia Optima ale na letnich oponach. Po całonocnych opadach śniegu wymieniłem ją na uszkodzonego Citroena na zimówkach. Pani wydająca auto coś zamotała i to mnie obciążono kosztami naprawy. Na szczęście po 2 miesiącach sprawa wyjaśniła się i pieniądze wróciły na konto. Ostatni mój wynajem zostałem obciążony kwotą 46zł za cytuję "tytułem zdania samochodu z pełnym bakiem ale nie okazania paragonu ze stacji paliw". Przestrzegam raz jeszcze, oszuści! Lepiej dopłacić do wynajmu w renomowanej firmie (Hertz, Europcar albo Sixt)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.