Forum: Opinie o współpracy z Yasumi - beauty i fitness 24

porzeczka 25.07.2011 *.ip-93-154-131-240.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

7
Proszę o opinie na temat tego fraaczyzodawcy. Jestemn przed podjęciem decyzji o współpracy. Może być na priwa.

Betik 01.02.2017 *.89-72-54-28.dynamic.chello.pl

1

Witam. Żeby nie dublować wątku podłączam się z pytaniem.Proszę o wypowiedzi osób które współpracują lub współpracowały z Yasumi. Może być na priw.

Aneta Te 02.01.2019 *.79.191.23.116.ipv4.supernova.orange.pl

1
Witam. Czy współpraca z yasumi się opłaca ? Zastanawiam się nad podjęciem współpracy. Proszę o odp.

udana współpraca 03.08.2021 *.188.147.105.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

2
Posiadam trzy gabinety Yasumi obecnie i jestem zadowolona ze współpracy. Bardzo dużo pomagaja na początku przed otwarciem a po otwarciu również jest stała opieka. Mam gotowe materiały reklamowe, robia szkolenia dla nowych pracowników, generalnie każdy problem jest rozwiązany. Muszę też powiedzieć, że klientki bardzo sobie cenią to , że gabinet jest w sieci. Yasumi robi dobry marketing , na wysokim poziomie w skali Polski i babki kojarzą markę i czują się wyróżnione. Maja dobre kosmetyki szczególnie z linii medycznej ale też SPA. Rewelacyjnie sprzedają się bony, dużo panów kupuje na prezenty. Myślę, ze sama nie dała bym rady tego poprowadzić na takim poziomie. Dodam, że nie jestem z branży :) pracowałam w dziale księgowym przez 12 lat w jednej firmie i miałam już dosyć. Teraz psychicznie odpoczywam i pracuję z przyjemnością.

Aleksandra1975 26.09.2024 *.37.31.144.83.mobile.internet.t-mobile.pl

1
Otworzyłam gabinet Yasumi Instytut Zdrowia i Urody jak żegnałam się z bankiem, kopro, która gdzie jest się pionkiem w grze . Urządzenia wzięłam w leasing. Pracuję z Yasumi 6 rok, po pięciu latach podpisałam kolejną umowę. Cenię sobie ich podejście do inwestora, po ludzku, bez zadęcia, ale biznesowo. Rodzinna firma, dla mnie to na plus. Też chcę, aby córka pracowała ze mną , kończy kosmetologię za dwa lata. Yasumi daje dużo wolności, nie ograbia z pieniędzy tzn nie pobierają procentu od obrotu, nie ma opłaty licencyjnej, płacę tylko450 zł miesięcznie na marketing. A marketing mają naprawdę bardzo dobry. Dostaję pomoc w każdym zakresie. Biznes się dobrze rozwija, nawet myślę o drugim gabinecie ale dopiero jak córka skończy studia. Gdybym chciała sama taki gabinet otworzyć , też bym wydała na otwarcie tyle samo a nie było by tego cennego wsparcia. Polecam z całego serca.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.