Forum: TUP TUP Hurtimex - ktoś ma informacje - art. dziecięce 13
Witam
ja z nimi współpracowałam nie narzekam a wrecz przeciwnie uwarzam, że jest to Firma jedna z najuczciwszych
życzę powodzrnia dana
Dawno mnie tu nie bylo, czy mozesz mi powiedzic cos wiecej? Podaje swoj adres jak bedzie Pani chciala podzielic sie swoja wiedza na ten temat to prosze o kontakt wioleta011@wp.pl.
pozdrawiam viola
Jeśli poważnie ktoś myśli o sklepie z odzieżą dla dzieci polecam jedną z hiszpańskich marek. Niestety to nie franczyza. Najlepsza oferta na polskim rynku, stabilna współpraca, bardzo dobra jakość produktów, przystępna cena.
Współpracowałem, nie polecam, jak w większości firm wszystko wygląda pięknie i slodko do momentu podpisania umowy a później cukierek już tak słodko nie smakuje, zresztą można zanleżź na forach w internecie oipinię osób które mają akcje tej firmy na giełdzie - piszą dosadnie szczerą prawdę.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.