Forum: Marketing zapachowy, aromamarketing 1475
Witam, chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa korzysta z aromamarketingu?? Interesuje mnie wprowadzenie zapachu do mojego sklepu, czytalem sporo na ten temat i podobno efekty są bardzo pozytywne ale wczesniej chciałbym dowiedzieć się czegos od was. Zainteresowany jestem współpracą z firmą reima.
Witam. Ja mogę polecić firmę Aromacorp, firmy Reima nie znam, choć ofertę aromamarketingu zgłębiłem dosyć intensywnie jako account odpowiedzialny za kampanię z wykorzystaniem tego rodzaju marketingu. Po 1 – na pewno warto zdecydować się na kampanię aromamarketingu – efekty mojej pierwszej kampanii przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Teraz pracuję nad drugą dla tego samego klienta. Po 2 – połowiczny sukces zawdzięczam oczywiście również naszemu kontrahentowi, który bardzo profesjonalnie podszedł do zadania, wspierał nas również w procesie przygotowania kampanii oraz prezentacji projektu klientowi. Polecam.
Mnie to nie przekonuje, naprawdę sa jakies efekty z takiego zapachu?
My w salonach Skoda korzystamy www.marketing-zapachowy.com.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Płacimy faktycznie za aromatyzowaną powierzchnie a obroty faktycznie wzrosły po dobranie zapachów przez firmę.
Witam, ja korzystałam i u mnie to nei przyniosło efektów...skorzystałam z firmy która zajmuję się reklamą dla biznesu- to dało efekty... ludzie zaczeli dzwonić i pytać:) Ta firma dopasuje siędo budżetu np. potrafi podjąć współpracę nawet przy kwocie 100 zł / msc :) ja przeznaczyłam 300 i jestem zadwolona:)
Ojej, firmy nie stać na reklamę i do czegoś takiego się zniża?
haha ;)
dokładnie
a potem mówią, że to marketing szeptany i za 50 spamów na różnych forach biorą 50 zł ;D
Żeby to jeszcze jakoś na poziomie zrobili to ok, ale to trochę tak gimnazjum trąci...
no trochę słabo z tą firmą... ja korzystałam z usług IMS i jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do klienta. Jak byście chcieli się dowiedzieć czegoś więcej o aromamarketingu i innych działaniach marketingu sensorycznego to wejdźciena ich stronę pod zakładkę "produkty". można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na ten temat.
Ciekawie brzmi :)
Korzystam z aromamarketingu i nie żałuję swojej decyzji bo naprawdę warto. Od siebie mogę polecić Ci firmę aromadesign.com.pl. Jeśli byś się zdecydowała wybiorą dla Ciebie odpowiedni zapach, który z pewnością przyciągnie klientów. Zapachy produkowane są na bazie naturalnych olejków.
U mnie się to nie sprawdziło.
Witam, czy udało się Tobie Kamil N wprowadzic tę formę marketingu do swojejgo biznesu? Myslę że może się dobrze sprawdzić w działach z produktami spożywczymi , ale nie zawsze..
Nie slyszałem o czymś takim, ale brzmi zachęcająco.... w sumie to warto działac wielokanalowo. Wtedy efekty będa najbardziej wymierne. W przeciwny razie neiweiel da sie osiągnąć. Chyba sam sie zastsnowię, żeby wprowadzic cos takiego do swojej firmy;)
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.