Forum: Gabinet kosmetyczny - beauty i fitness 25
W takim gabinecie kosmetycznym nie powinno też zabraknąć usługi związanej z makijażem permanentnym. Ciekawą ofertę szkoleń i produktów najwyżej jakości ma firma Biopigments. Moja żona prowadzi taki gabinet i wiem, że klientki bardzo sobie chwalą trwałość produktów i szeroką bazę kolorystyczną. Warto też wybrać się na ich szkolenia - nowoczesne techniki, sprzęt i sporo praktycznej wiedzy.
Dzisiaj za naprawdę dobrej jakości jeansy to trzeba sporo zapłacić bo dookoła jest sama chińszczyzna.
Ile kosztuje otworzenie takiego salonu?
poelcam!
ja zaczynałam od robienia hybryd "po domach" ale w końcu zdecydowałam się by wziąć dotację z PUP, kupiłam lakiery, frezy, lampy i meble w większości z fine factory bo hurtem było taniej i sobie działam, ale jak jesteś kosmetyczką to nie pchałabym się we franczyzę tylko szła na swoje!
W moim mieści - Krakowie jest zbyt wiele gabinetów, aby otwierać kolejny, dlatego ja wolę zostać przy czymś innych, a do gabinetów tylko chodzić. Najlepszym według mnie jest SCM estetic, ponieważ jest to nowy gabinet i mają bardzo fajne ceny.
Dobry dostawca produktów to podstawa. Wspólnie z żoną prowadzimy gabinet kosmetyczny i już od lat zamówienia składamy w hurtowni kosmetycznej Mimari. Mają bardzo dobrą i rozbudowaną ofertę ( kosmetyki, produkty do zabiegów czy urządzenia kosmetyczne ). Ceny konkurencyjne a czas realizacji zamówienia bardzo szybki.
Odzież sportowa, która jest dobra jakościowo to niestety nie jest tani wydatek. Ale wolę zapłacić raz a dobrze niż się męczyć co chwilę z zamawianie jakiś syntetycznych ciuchów.
W takim gabinecie wyposażenie musi być najwyższej jakości. Na to trzeba zwracac uwagę.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.