Forum: Budowa sieci franczyzowej - samemu czy ze wspólnikiem/inwestorem? - gastronomia 215
Witam
Od ponad dwóch lat prowadzę bar szybkiej obsługi typy fast food, przez ok rok bar działał w sieci franczyzowej(nawet reklamowali się na tej stronie), jednak właściciel sieci dopuścił się kilku poważnych niedociągnięć i sieć się rozpadła. W sieci działało ok 7 do 9 lokali. W chwili obecnej działamy na własną rękę, mamy praktycznie wszystko by tą sieć odbudować, pełne know how no i dwa lata doświadczenia :) w branży, chcielibyśmy stworzyć własną sieć,może pod nowym logo i nowa marką, proszę o opinię co o tym myślicie. Próbować samemu czy lepiej zwrócić się o wspracie do kogoś bardziej doświadczonego z większym kapitałem ?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.