Forum: Budowa sieci franczyzowej - samemu czy ze wspólnikiem/inwestorem? - gastronomia 229

MaX 20.12.2012 *.87-205-172-153.adsl.inetia.pl

6

Witam

Od ponad dwóch lat prowadzę bar szybkiej obsługi typy fast food, przez ok rok bar działał w sieci franczyzowej(nawet reklamowali się na tej stronie), jednak właściciel sieci dopuścił się kilku poważnych niedociągnięć i sieć się rozpadła. W sieci działało ok 7 do 9 lokali. W chwili obecnej działamy na własną rękę, mamy praktycznie wszystko by tą sieć odbudować, pełne know how no i dwa lata doświadczenia :) w branży, chcielibyśmy stworzyć własną sieć,może pod nowym logo i nowa marką, proszę o opinię co o tym myślicie. Próbować samemu czy lepiej zwrócić się o wspracie do kogoś bardziej doświadczonego z większym kapitałem ?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.