Forum: Dekoracje gipsowe - dobry pomysł na biznes? - dom i ogród 51
witam
W linku są moje pomysły na niebanalną dekorację wnętrz.Wykonałem ich trochę, zgodnie z preferencjami klienta.
Chciałbym zając się tym profesjonalnie .Pomysłów mam dużo, zdolności manualnych mi nie brakuje.
Jest to alternatywa dla paneli styropianowych,naklejeki i takich tam masowych produkcji których na rynku jest wiele .
Czy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na taki biznes ?
http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/forum-leroy-merlin,2,4444,page=1,8764,dekorstyl.html
Dziwię się że ktoś chce mieć takie g u siebie w mieszkaniu. Przecież to wstyd znajomych zaprosić a co dopiero rodzinę. Ale co kraj to obyczaj. Jeśli masz klientów to rób, bo pieniądz nie śmierdzi, a w końcu nie ty mieszkasz potem z taką tandetą, nie? :) Na pewno pracochłonne to jest
Niebanalne dekoracje gipsowe wykonywane na indywidualne zamówienie.
Pomysł już mam , powoli się kręci .Może macie jakieś pomysły jak to rozreklamować?
pieknie Pan to reklamuje na forum. gratuluje
Myślę, że ten trend już dawno minął.
Najlepiej tego typu imprezę zorganizować samemu. Można wynająć sale, zakupić bum bum rurki i świetnie się bawić.
Teraz coraz więcej ludzi decyduje się na taką dekorację w domu. Dlatego moim zdaniem warto w to zainwestować.
Jeśli znajdziesz ludzi, którzy będą chcieli za to zapłacić to jak najbardizej
Dekoracje gipsowe? Serio ktoś to kupuje?
niektórym może się podobać :) ale to już dawno nie jest modne
jk potrafisz robić, to czmeu nie :)
Pomysł ciekawy, ale czy wypali? Może być ryzykowne, ale kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Dla mnie takie dekoracje są zbyt kiczowate.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.