Forum: China Box czy Asia to Go? - gastronomia 215
Rozważam rozpoczęcie współpracy z którąś z sieci: \"Asia to Go\" lub \"China Box\". Będę wdzięczna za Wasze opinie o tych firmach, także w kontekście uzyskiwania dochodu.
Witam.
Interesuje mnie franczyza New York Hot Dog.
Czy kotś miał stycznośc z tą firmą?
Proszę o pomoc
Jestem zainteresowana franczyzą China Box.
Ktoś miał jakieś doswiadczenia z tą firmą?
Proponowałabym firmę w której menu można znaleźć jakieś wegetariańskie dania. Sama byłam wegetarianka przez 13 lat i doskonale wiem, że będąc na miesice na imprezie nie raz mialam ochotę na Asia to Go lub inne szybkie żarcie, ale zawsze i to zawsze musiałam zrezygonować na rzecz wegetariańskiego kebaka bleh. Asia nie ma w menu nic przyzwoitego do jedzenia, przynejmniej dla wegetarian.
Czy wciąż warto otwierać punkty z chińskim jedzeniem?
według mnie juz nie warto. coraz lepiej sprzedaje sie zdrowa zywnosc. moze warto pojsc w tym kierunku.
co do china box to nie polecam, chyba że ktoś lubi być oszukiwany na każdym kroku... za to polecam lekturę o KS15 bo to ci sami prowadzą china box.
ex KS15 prowadzi już nowy "koncept" franczyzowy i też się tutaj reklamuje :) szukają kolejnych naiwnych
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.