Forum: Chwilówki, pożyczki bez BIK, pożyczki na oświadczenie - finanse i bankowość 106
Hi
Duże osiedle na około 20 tyś mieszkańców. Gdzie najlepiej uderzyć, jeżeli chcę otworzyć tam punkt finansowy? Zastanawiałem się nad Kredytum, SKOKiem. Mam doświadczenie w usługach finansowych ale nie w udzielaniu kredytów. Który partner będzie najodpowiedniejszy według Was?
Dziękuję za odpowiedź
Witam,
Poszukuję rzetelnej firmy, z którą mogę podpisac umowę o współpracy na sprzedaż pożyczek typu chwilówki, pożyczki bez bik lub pożyczki na oświadczenie. Brakuje mi takich produktów w mojej ofercie kredytowej. Może coś polecicie?
nie lapie jak mozna tak zerowac na biednych ludziach. te wszystkie pozyczki na 50% 1000% rocznie itd to zwykle okradanie ludzi!
Ja osobiście korzystam z pomocy analityków e-propertyrating.pl . Gdy są mi potrzebne, analizy i raporty, wiem, ze mogę na nich liczyć, bo non stop są dostępni i służą pomocą. Ich funkcjonalność jest godna polecenia.
Chwilówki to trudny sektor, jest niska przyznawalność dla bikowców a to oni najbardziej ich chcą.
sprawdź sobie tu http://kredytychwilowki.net/
i tu http://www.forum-kredytowe.pl/f150/
Witam
Zapraszam do współpracy przy sprzedaży chwilówek, również dla osób z zajęciami komorniczymi.
Więcej informacji na stronie: www.finanovacash.p
Cześć,
Szukam informacji na temat chwilówki w OK Money
Ponieważ muszę naprawić samochód a koszta mnie niestety przerosły kwota jaka mnie interesuje to 5000zł
Witam,
niestety ale firma OkMoney zawiesiła działalność a jej strona przekierowuje na swoją inna chwilówkę. Musi Pan skorzystać z innej firmy ale będzie cieżko aby odrazu dostać 5tys zł.
Jeśli ktoś jest ciekawy co stało się z okmoney to zapraszam do tekstu http://www.pozyczkasa.pl/interwencja-uokik-w-sprawie-okmoney
No własnie, to może już lepiej zajrzec na Giełdę Pożyczkową, gdzie kontaktują się pożyczkobiorcy z pożyczkodawcami i dogadać się z kims konkretnie.
5000 zł to chyba tylko Provident, albo ProfiCredit może pożyczyć.
pytanie czy warto pożyczać w chwilówkach, nie lepiej popytać wśró znajomych, rodzinie etc
Przed decyzją dotyczącą zaciągnięcia pożyczki, warto poszukać informacji i opinii o wybranej placówce w sieci.
Zapraszamy do współpracy z naszym programem partnerskim.Więcej informacji pod adresem.
Ja uważam, że od chwilówek należy się trzymać z daleka bo one tylko pozornie załatwiają problem. W praktyce tylko go mnożą.
Właściwie to każdy pomysł na biznes jest dobry byle by był wykonywany z pasją i oddaniem.
Chwilówki to nie najlepszy pomysł
Sowa jest fajnym miejscem żeby sobie pożyczki wyszukać (tu masz do nich link -sowafinansowa.pl). Biorą pod uwagę chyba większość wiodących firm, także raczej małe szanse że się pominie jakąś lepszą ofertę. Jset sporo darmowych pożyczek ale tutaj trzeba doczytać w warunkach dla kogo to jest dokładnie dedykowana oferta, bo raczej są to oferty dla pierwszych klientów.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.