Forum: Sklepreklamowy.pl - znacie? co sądzicie? - usługi dla biznesu 65
Witam, pojawił się a może już był tylko to przeoczyłam ;) nowy franczyzodawca. Może ktoś miał styczność i może podzielić się wrażeniami, opinii na necie za bardzo nie ma. Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Nie znam, ale podejrzewam ze to jakiś sklep z gadzetami reklamowymi, takich troche w sieci jest.
Nie polecam nikomu franczyzy.
Oszukują już od samego początku i to na każdym kroku, biorą pieniądze a nie wywiązują się z zawartych umów. Wyposażenie lokalu, jakie oferują jest z odzysku, wadliwe, niekompletne, o które trzeba się dopraszać tygodniami.
Kłamią, a osoby, które pracują w centrali są niekompetentne, wiecznie nieosiągalne i na zwolnieniach lekarskich. Osoby zainteresowane franczyzą niech zastanowią się kilka razy, zanim uwierzą w piękne bajki pana Łukasza.
Mnie do szewskiej pasji doprowadzają ich spamerskie e-maile z tą pseudo ofertą, które regularnie otrzymuję na wszystkie 19 firmowych adresów firmowych. Nigdy nie aplikowałem do nich, nigdy mnie ich śmieszna oferta nie interesowała a Ci spamuą jak popieprzeni
Odświezam temat. Interesuje się przystąpieniem do tej sieci. Jakieś nowe opinie???
Witam, ja skorzystałem z systemu sklep-reklamowy już ponad rok temu i jestem zadowolony.
Jeśli ktoś myśli, że wszystko zrobi za nas centrala to jest w błędzie. Owszem pomagają, ale samemu trzeba działać. Bardzo szeroki asortyment daje duże możliwości, produkty wysokiej jakości oraz w przystępnych cenach.
Zwykli o oszuści i bandyci, zalezy im tylko na waszej kasie tych 20k wpisowego. Takimi firmami powinna sie zająć prokuratura!
LOL Oni maja tylko jeden własny sklep a reszta to partnerzy i franczyzobiorcy. Nie zle się obłowili na ludzkiej naiwności. 20 tyś x 17 franczyz + 3 partnerów = 400000zł to tylko z wydojonych frajerów. Domyślam się że jeszcze pobierają procent od każdego zamówienia i dowalają kary za byle co. Franczyza nigdy nie była i nie będzie dobrym rozwiązaniem na biznes. Ludzie muszą zrozumieć że to nic innego jak promowanie i zarabianie na swojej marce za pieniądze naiwnych pseudo biznesmenów. Ten sklep promuje się jako najbardziej rozpoznawalna marka w Polsce...zostawie to bez komentarza.
OSZUŚCI!!! Nawet nie zastanawiajcie się nad współpraca z tą pseudo firmą. Jestem byłym franczyzobiorcą i jak napisane wyżej jednym z naciągniętych frajerów, przyznaje i biorę na klate, z tym że zdobyte doświadczenie i rozpracowanie ich metod dało mi w efekcie korzyść, ale do rzeczy. Koszt 20 tysi - otrzymane wyposażenie warte może 4 tysiące łącznie. O takiej żenadzie nigdzie nie słyszałem. Jeden wielki wał i dziadowstwo!! Żałuje , że nie zrobiłem porządnego wywiadu wcześniej, więc ostrzegam innych. Wszystkie rzeczy z ich sklepu znajdziecie gdzie indziej na necie od besposrednich dostawców za połowę ich ceny. Pozdrawiam "zarząd" i reszte....twu
Ludzie jakie wy dyrdymały tu piszecie to nie ma słów żeby was ogarnąć. Mam rok już oddział i nie narzekam. Faktycznie pierwszych 5-6 miesięcy nie było łatwych a w zasadzie było bardzo ciężko ale teraz po tych miesiącach klnięcia na samego siebie jest dobrze. Zarabiam na tym i od 6 miesięcy nie dołożyłem do tego biznesu nawet grosza a co więcej zaczynam godnie zarabiać - sam się dziwie ale się to sprawdza. Głupcem jest ten kto myśłi, że będzie siedział na du... pupie i nic nie robił a kasa sama będzie mu spływała (przyznaje, że tak myślałem). Wielu piszących tu chyba nie ma w ogóle pojęcia czym jest franczyza. Obecnie jest to mój 3 biznes franczyzowy. Jedyny minus tej firmy, że ponad miesiąc czekałem na otworzenie placówki a teraz po roku ... kurde jestem ich w stanie nawet polecać dalej.
dziś znów zaczęła się akcja spamowania ich gównianej oferty ... ile razy nie wyślę wykasowania z bazy moich poszczególnych adresów firmowych to mam chwilę spokoju i od nowa się zaczyna irytujące przesyłanie propozycji tej badziewnej oferty
Tomilly
Podaj jakiś namiar do Ciebie bo mam pytanie odnośnie franczyzy.
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Co Państwa sądzą o systemie franczyzowym agencji reklamowej Soluma ? Mam do wybór wspomianą firmę oraz Sklep reklamowy ze Szczecina. Posiadam wykształcenie informatyczne ,i oczywiście wszelkie projekty bym sam realizował tylko potrzebuję marki.
Pozdrawiam serdecznie.
Piotr Kuras
Witam!
Nie polecam jakiejkolwiek współpracy ze Sklepreklamowy.pl. Mam doświadczenie we franchisingu (to mój 7 partner) i szkoda zdrowia. Po dokonaniu płatności czekałem kilka tygodni na wjazd sprzętu. To kpina. Poza tym niejednokrotnie próbowałem się z firmą kontaktować na różne sposoby i niestety bezkutecznie.
Polecam innych.
JD.
Panie Jacku jakiś kontakt do Pana można otrzymać??
Wszystkich ktorzy weszli lub jeszcze nie weszli w ten system franczyzy zapraszam do kontaktu. Jesli uwazasz ze zostales/as poszkodowany/a prosze o kontakt pod nr tel 505015481. Z checia porozmawiam. /pozdrawiam
Witam, do powyzszej ostatniej wypowiedzi, prosze o maile na adres franczyzowyblad@gmail.com. Pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.