Forum: Szukam prawnika z Poznania - projekty, negocjacje, umowy - doradztwo i księgowość 25
Szukam prawnika z Poznania, który zajmuje się negocjowaniem, przygotowywaniem projektów i zawieraniem umów.
Zajrzyj do Kancelarii Pawła Sangowskiego. Z tego co mi wiadomo to zajmuje się takimi sprawami. Ma doświadczenie (20 letnie), działa w nieszablonowy sposóbi jest efektywny.
Proszę o kontakt w sprawie zamieszczonego ogłoszenia pod numerem telefonu 692424341.
Pozdrawiam
Renata Walkowska
Prawnik
Przepraszam za pomyłkę. Radca Prawny Sangowski ma oczywiście na imię Rafał. Tu jest jego strona i dane kontaktowe http://www.sangowski.com/pl/
Chętnie doradzę Kancelarię Prawną Mec. Karolina Korkowska-Krokos lecz z Inowrocławia posiada również biuro w Bydgoszczy. Mam informację, że bez problemu może przyjechać na spotkanie z klientem do innego miasta. Jestem przedsiębiorcą i na stałe współpracuję z Kancelarią. Pani Mec.to młoda i energiczna osoba z ogromną wiedzą. Wszystkie tematy poprowadzone zostały na moją korzyść. Specjalizuje się w tematyce gospodarczej. Rewelacja! Gorąco polecam!!!!!!!!!
Wiem, ze bardzo dobrzy w ogarniania umów gospodarczych i w negocjacjach biznesowych sa adwokaci z Kancelarii Stachowiak & Koscielska z Poznania (www.stachowiak-koscielska.pl). Ja korzystałem z usług mecenasa Marcina Stachowiaka, robił dla mnie umowę spółki i doradził kilka naprawde innowacyjnych rzeczy. Pierwszy raz korzystałem z usług tak dobrego prawnika i zobaczyłem co to znaczy prawdziwy profesjonalizm.
Radca Prawny Krystyna Klita z pewnością doradzi najlepiej, jak tylko potrafi. Od dłuższego czasu jestem jej klientką i nie mogę narzekać ;)
Ja korzystałam z usług Dariusza Staniszewskiego i jestem zadowolona. Umowy wreszcie miały ręce i nogi, a nie stek paplaniny, której potem Klienci nie chcieli podpisywać.
W Poznaniu jest kancelaria Grzybkowski Guzek Jackowski. Myślę, że tam warto szukać pomocy. Znajduje się na Dominikańskiej. Specjalizują się w różnych gałęziach prawa, w tym tworzeniu i reogranizacji firm czy windykacji należności. Obsługują na pewno firmy.
Pawnik w fimie jest bardzo przydatną osobą, moim zdaniem warto :)
Polecam mec. Dariusza Staniszewskiego. Ma bardzo duże doświadczenie i naprawdę jest w stanie coś pomóc, jeśli naprawdę chcesz zrobić to porządnie.
Kancelarie biorą masę pieniędzy, a jakość usługi często pozostawia wiele do życzenia ;/
Ja do umów polecam www.pismasadowe.pl - wszystkie moje różne umowy (najem, sprzedaż, deweloperska, franchising) miałem przygotowane błyskawicznie i za dużo niższą stawkę niż u adwokata. Uwzględniono moje wymagania i cały proces był dla mnie kompletnie bezbolesny. Gorąco polecam!
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.