Forum: Gdzie najlepiej kupić mieszkanie pod wynajem? - dom i ogród 51
W centrum to zwykle wynajmujesz studentom (o zgrozo!) albo korpo-szczurkom. Dla mnie zarówno jedno jak i druga opcja jest beznadziejna. Ci ludzie szybko doprowadzają mieszkania do ruiny. PRzez kilkanaście lat przerabiałem ten temat i w końcu sprzedałem mieszkanie i kupiłem apartament na osiedlu 7 Życzeń. Jak wynajmujesz apartamenty na obrzeżach miasta, to zwykle są to rodziny albo starsi ludzie, którzy uciekają z centrum, bo szukają spokoju. Moim zdaniem to najlepsza opcja z możliwych.
Największy popyt jest w dużych miastach więc tam najlepiej inwestować w mieszkania na wynajem. Jeśli chodzi o Warszawę to siostra całkiem niedawno kupiła mieszkanie w Wilanowie przez biuro nieruchomości Eugeniusza Jaworskiego, teraz też zajmuje się zarządzaniem wynajmem więc zmiana lokatorów, wysprzątanie itd. nie jest na jej głowie. Ona tylko płaci prowizję za usługę, jak mówi niewielką jak na zyski jakie ma z takiego wynajmu więc na pewno to opłacalny interes. Zostawiam numer do biura Jaworskiego 603 195 624 , warto się do niego zgłosić jest solidny
W każdym mieście, w którym jest wiele uczelni, opłaca się mieć takie mieszkanie.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.