Forum o artykule: Telefony z wyspy 26
Ciekawa opcja.
Wbrew pozorom niezły zarobek
Jak jeszcze interesujesz się telefonami, to nie ma lepszej opcji na początek.
Ten pomysł to chyba na razie tylko raczkuje, potrzeba czasu żeby się to rozwinęło.
Odradzam współpracę z teletorium.
Ta sieć to żart. Każą Ci zamawiać ze swojej hurtowni akcesoria które są podróbami lub mają skradzione licencje. Gdy prowadziłem sklep dostałem telefon z centrali żeby usunąć ze stoiska wszystkie etui z Walta Disneya, ponieważ inspekcja handlowa przetrzepuje ich stoiska. Do dzisiaj mam w domu te badziewne podrobione etui. Do tego beznadziejna hurtownia na którą jesteś skazany jako franczyzobiorca. Jednorazowe kable, akcesoria które przychodzą chyba używane(całe porysowane), a jak zareklamujesz to, wymieniają Ci na kolejne uszkodzone etui.
Lub przykład. Jakieś lepsze etui firmy Spigen dostarczają nam i każą płacić sobie więcej niż jakbyśmy kupowali w oficjalnym sklepie SPIGENA!!! Wychodzi na to że hurtownia zaopatruje się u oficjalnego sprzedawcy spigena po to zeby dołożyć swoją marżę i wcisnąć franczyzobiorcom.
Do tego większość klientów jest nastawiona negatywnie na sam widok logo teletorium na Twoim stoisku. Odradzam współpracę jako franczyzobiorca każdemu, bo opisane sytuacje to tylko kropla w morzu gówna jakim jest ta współpraca.
Wstyd mi było przebywać na tym stoisku i słuchać kolejny raz jak to ładowarka spaliła klientowi drogi telefon. Sam wolałem zapłacić więcej i kupić w innym miejscu niż u siebie, bo się bałem o swój telefon lub pożar (tak, raz przyszedł klient z spaloną izolacją przy kablu, ale wyjątkowo jego telefon przeżył)
Ja nie chodzę do tego serwisu, omijam bo nie mają nic do mojego Blackberry.
Niestety nie dostaniesz nic do telefonów Blackberry.
Telefony z wyspy
Teletorium ma w tej chwili ponad 200 punktów sprzedaży w całej Polsce. Wszystkie należą do franczyzobiorców. 95 procent stoisk działa w centrach handlowych. – Obecnie poszukujemy franczyzobiorców głównie w północnej oraz północno-wschodniej Polsce. W obszarze naszego zainteresowania są m.in. Olsztyn, Białystok, Suwałki. Bierzemy pod uwagę i mniejsze, i średnie miasta, wszystko zależy od jakości obiektu handlowego i relacji kosztów do potencjału lokalizacji – mówi Piotr Andrzejewski, dyrektor zarządzający Teletorium. – W czwartym kwartale tego roku chcemy otworzyć jeszcze 8 do 10 kolejnych stoisk. Dzięki temu 2015 rok moglibyśmy zamknąć liczbą blisko 40 nowych punktów. Nasycić rynekPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.