Forum o artykule: Franczyza jest sexy 215
we franczyzie w Polsce są bardzo małe zarobki.
żaden Niemiec np nie założy biznesu jeśli nie osiągnie na czysto conajmniej 6 tys euro.
natomiast u nas jak się orientowałam, to max 4 tys i to obiecanek :-)
realnie jest jeszcze gorzej. na forach znalazłam że 1500-2000zł - żenujące!
Franczyza jest sexy
Lionel Lhermitte przyjechał do Polski w 1988 roku, gdy ówczesny system gospodarczo-polityczny chylił się ku upadkowi. - We Francji wszyscy jeździli na zachód, np. do Stanów Zjednoczonych, a ja postanowiłem pojechać na wschód – śmieje się. - Trafiłem w sam środek solidarnościowych demonstracji. Bardzo mi się to spodobało. Mój przyjazd miał charakter biznesowy. Działałem wówczas w przemyśle mleczarskim. Zyski inwestowałem w nieruchomości, we Francji, Polsce i Portugalii. Miłość do franczyzyPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.